Ha Magyarországon nem lett volna rendszerváltás, nálunk is így néznének ki az utcák, vagy sokkal rosszabbul?
Magyarországon a rendszerváltás előtt is jobban néztek ki az utcák. Főleg az épületek voltak jobb állapotban. Meg vannak kulturális különbségek is, ezek a motoros triciklik Magyarországon sosem voltak népszerűek. Továbbá Kuba az USA kereskedelmi embargója alatt állt nagyon sokáig, ezért jobban megérte üzemeltetni az akár 30-40 éves kocsikat mint venni egy újat, mert alig volt honnan és Kubát nagyon súlyosan érintette, hogy a keleti-blokk összeomlott se export se import nem volt.
Ha Magyarországon nincs rendszerváltás talán ma leginkább Fehéroroszországra hasonlítana az ország.
"Őszintén, Kérdező? Ennél a trágyánál ami most van, még ez is fényévekkel jobb."
Egyébként nekem is ez a benyomásom. :)
Egyszer jártam Dél-Olaszországban, és Havanna Kubában annál takarosabbnak és biztonságosabbnak tűnik.
Én csóró vagyok, minimálbért keresek, politikailag baloldali vagyok, a Szocializmusban hiszek, persze nem értek egyet mindenben a Kubai kormánnyal, vagy akár nálunk a volt Kádár-rendszerrel.
Egyébként megnéztem már pár videót meg képet Kubáról, és nekem az a benyomásom, hogy én élnék ott. Ha Magyarországon megvagyok valahogy, Kuba se lehet sokkal rosszabb. Az emberek segítőkészek ott és kedvesek, ezt olvastam róluk.
'Az emberek segítőkészek ott és kedvesek, ezt olvastam róluk.'
Olvasni sok mindent lehet :)
'Magyarországon még nem volt rendszerváltás drága, majd jövőre jön a Jobbikkal.'
Mondod te. De mi erre a garancia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!