Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon nem lett...

Ha Magyarországon nem lett volna rendszerváltás, nálunk is így néznének ki az utcák, vagy sokkal rosszabbul?

2017. aug. 6. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon a rendszerváltás előtt is jobban néztek ki az utcák. Főleg az épületek voltak jobb állapotban. Meg vannak kulturális különbségek is, ezek a motoros triciklik Magyarországon sosem voltak népszerűek. Továbbá Kuba az USA kereskedelmi embargója alatt állt nagyon sokáig, ezért jobban megérte üzemeltetni az akár 30-40 éves kocsikat mint venni egy újat, mert alig volt honnan és Kubát nagyon súlyosan érintette, hogy a keleti-blokk összeomlott se export se import nem volt.

Ha Magyarországon nincs rendszerváltás talán ma leginkább Fehéroroszországra hasonlítana az ország.

2017. aug. 6. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, Kérdező? Ennél a trágyánál ami most van, még ez is fényévekkel jobb.
2017. aug. 6. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:

"Őszintén, Kérdező? Ennél a trágyánál ami most van, még ez is fényévekkel jobb."

Egyébként nekem is ez a benyomásom. :)

Egyszer jártam Dél-Olaszországban, és Havanna Kubában annál takarosabbnak és biztonságosabbnak tűnik.

Én csóró vagyok, minimálbért keresek, politikailag baloldali vagyok, a Szocializmusban hiszek, persze nem értek egyet mindenben a Kubai kormánnyal, vagy akár nálunk a volt Kádár-rendszerrel.

Egyébként megnéztem már pár videót meg képet Kubáról, és nekem az a benyomásom, hogy én élnék ott. Ha Magyarországon megvagyok valahogy, Kuba se lehet sokkal rosszabb. Az emberek segítőkészek ott és kedvesek, ezt olvastam róluk.

2017. aug. 6. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

'Az emberek segítőkészek ott és kedvesek, ezt olvastam róluk.'

Olvasni sok mindent lehet :)

2017. aug. 7. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom , nekem nem tűnt olyan borzasztónak ez a videó, bár néhány épület azért xarul néz ki, de ilyeneket Magyarországon is találni. Persze, kérdés, hogy " mit rejt a mély"?
2017. aug. 7. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon még nem volt rendszerváltás drága, majd jövőre jön a Jobbikkal. Menj el te is szavazni a rendszerváltásra.
2017. aug. 8. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
31%

'Magyarországon még nem volt rendszerváltás drága, majd jövőre jön a Jobbikkal.'

Mondod te. De mi erre a garancia?

2017. aug. 8. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Igazából robgros, én se tudom, milyen kormányzat lenne Jobbik alatt, de egyvalamit biztosan tudok: ennél csak jobb lehet...
2017. aug. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!