Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt egyesek,...

Miért hiszik azt egyesek, hogy a külföldön dolgozò magyarok egyöntetűen kormányellenesek?

Figyelt kérdés
Nekem van Nèmetorszàgban és Angliàban is dolgozò ismerősöm akik megrögzött Orbàn rajongok...
2017. aug. 7. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Èn is Fidesz szavazò vagyok, bàr külföldön èlek èvek òta. En nem a Gyf, nem az Ov miatt jöttem el, hanem mert kiakartam magam pròbàlni külföldön. Most októberben viszont vegleg megyek haza.
2017. aug. 7. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Biztosan van egy incifinci százalék, de a jellemző, hogy Orbánellenesek és a legnagyobb számban kivándoroltak is az ő munkásságuk alatt ment ki.
2017. aug. 7. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Én kint dolgozom németbe és rühellem a fideszt meg a baloldalt. Ja és nem kalandvágy hajtott hanem a megélhetés.
2017. aug. 7. 13:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Èn ismerek Olyab külföldön dolgozo m agyart is aki utànna a fideszt,de igazàbòl mindegyik pàrtot,tehàt a baloldali gittegyletelet is,amùgy nem tudom,miből gondolod,hogy a fidesz alatt mentek ki legtöbben, nekem van több ismererősöm is akik Gyurcsàny Alatt mentek ki, de azòta màr vusszajöttek,de amugy ha mègis többen mentek ki azóta az azert van,mert Ausztria ès Nèmetorszag csak 2011-Ben nyitotta meg a mubkaerőpiacat
2017. aug. 7. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, de az az érdekes, hogy alighanem kormányoldalon is így gondolják. Ha nem így lenne, aligha tennék nehezebbé számukra a szavazást, mint a " határontúliaknak".
2017. aug. 7. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Korrigálok: természetesen nem egyöntetűen kormányellenesek, de a többségük igen.
2017. aug. 7. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Már csak azért sem igaz, mert van aki már 2010 előtt kiment. Bár lehet, hogy már akkor kormányellenes volt. Baloldali kormány - ellenes.
2017. aug. 7. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Tisztazzunke valamit,Azon külföldön dolgozò magyarok Akiknek van egy màsik orszàgban lakcíme ès azt bejelenti Magyarorszàgon,a m agyart pedig ideiglenesre vàltoztatja vagy megszunteti màris szavazhat levèlben,aki ezt nem Teszi meg az üljön be az autòba vagy a vonatra/repülőtr nègyèvente, egyebkent 2014-ben a nagyköversegen leadott szavazazatok összeszànolasa utàn lett biztos a 2/3,tehàt ebből logikusan következik,hogy ott is a fidesz győzött
2017. aug. 7. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Ja,persze "Hajtotta őket a kalandvágy és a becsvágy,és út közben barátságot kötöttek egy vad szépséggel"....Ja,nem ez az elveszett világban volt,mondjuk már Magyarország is elveszett világ,szóval még igaza is lehet...
2017. aug. 7. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
11%
A nagyrészüindex kormányellenes vagy semleges, tehát nem foglalkozik politikával. Viszont tényleg van egy nagyon szűk fideszes réteg, na tőlük elhányom magam. Amikor magyarázza hogy mennyire jó itt nekem, meg hogy én semminek nem tudok örülni amit orbán csinál. Persze 4 évente hazajön és szavaz a fideszre. Aha... gyere haza ha annyira k#rva jó itt. Komolyan , utálom őket.
2017. aug. 7. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!