Elitélhetnek az emberek hogy a DK-ra fogok szavazni és hogy büszke vagyok rá hogy támogathatom Gyurcsány Ferencet az ország Ferijét?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 00:08
11/21 árokpart válasza:
Nyugatiasabb volt az ország a Gyurcsány kormány idején, úgyhogy egyáltalán nem elítélendő, ha rá szavazol. Én is valószínűleg a DK-ra fogok vagy az MSZP-re a többi megoldás sajnos elveszett szavazat, ha kormányváltást szeretnénk.
12/21 anonim válasza:
Kicsit elítéllek, de szinte semennyire azokhoz képest akik az ország maffiás Vityájára szavaznak. Ha azokhoz hasonlítalak akkor inkább megdícsérlek Feriért végül is :D
13/21 anonim válasza:
Az egyébként sokat mondó mennyivel népszerűbb figura ma Gyurcsi mint Orbi egy olyan közvéleménykutatés szerint amit nem egy magyar közvéleménykutató cég készít:
14/21 anonim válasza:
Nem, engem.baromira nem érdekel, hogy kire szavazol. A te döntésed.
15/21 A kérdező kommentje:
Nyugi a szazadveg ugyis Vityat hozza ki gyoztesnek
2017. aug. 7. 12:31
16/21 anonim válasza:
Elítélni elítélhetnek hiszen alkotmányos jog a szabad véleménynyilvánítás. Egyébként amit annó a Gyurcsány kormány okozott mind gazdaságilag, mind társadalmilag, az alapján soha nem fogom őt támogatni. Mint ahogy a társadalom nagy része sem fog soha. Gyurcsánynak takarodnia kéne a politikából...
17/21 A kérdező kommentje:
Az a lényeg az ilyen Viktor meg Tonci meg Jancsiknak meg Lacikáknak bajusszal meg az integráció királyának Flórinak és persze pénztárosnak meg mindenre van egy válasza "soros" Szilárnak meg Habony ibiza vitrinnek nem kell.. és még estig lehetne sorolni
2017. aug. 8. 23:32
18/21 anonim válasza:
Jogod van bárkire szavazni. Én nem ítéllek el, amiért a DK-t támogatod. Nekem is megvan, hogy kire szavazok.
19/21 anonim válasza:
Csak azt tudom elítélni aki a Fideszre szavaz, arra nem tudok erkölcsös magyarázatot, elhiszem, hogy keveseknek bejött az egykulcsos adó meg kap a vállakozásuk munkát a fideszes mutyiba de attól még bűn rájuk szavazni.
Aki Feriékre meg az MSZP-re szavaz azt is százszor jobban megértem, mert az MSZP és Feri alatt is sokkal jobb országban élhettünk, és ha valaki úgy van vele már az is elég lenne, ha az az életszínvonal visszatérne, hát maximálisan megértem.
20/21 A kérdező kommentje:
Ja rosszabbul elunk mint 8 eve
2017. aug. 10. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!