Jogod van véleményt formálni és arra szavazni akire szeretnél.
Azt, hogy kire szavazol jogod van titokban tartani, legalábbis én úgy gondolom.
Ha nem tartod titokban, persze megteheted.
Leírhatod, hogy GyF mekkora király és nem tudom micsoda.
Erre az embereknek szintén jogok van véleményt és egyetérteni vagy nem érteni egyet, esetleg vitába kerülni veled és egy másik véleményt hangoztatni.
2017. aug. 7. 00:18
3/21 anonim válasza:
Azért is elítélhetnek emberek,hogy sapkát hordasz...most komolyan,milyen kérdés már ez?
Nyilván el,ahogy azért is,ha a Fideszre,MSZP-re,LMP-re,Jobbika,Momentumra,MKKP-ra szavazol....
Csak DK-sok közé menj,és nem lesz probléma.
Az öreg nénik úgyis szeretnek sütni,legalább nem halsz éhen..
2017. aug. 7. 00:19
4/21 anonim válasza:
valobane én ise ferkóra szatymazok ha lesznöke a változások hiszené ferkó a legeslegnagyobb magyarka akije születette eddig
2017. aug. 7. 00:35
5/21 anonim válasza:
Semmivel sem elítélendőbb mint Orbánra
2017. aug. 7. 00:37
6/21 A kérdező kommentje:
ezt a monentumot nagyon nem birom.. az a csak is a bamba feju max kurnam de szavazni nem szavaznek ra
2017. aug. 7. 00:38
7/21 anonim válasza:
Kérdező, teljesen mindegy, hogy kire szavazol! Saját egyéni döntés, neked erre éri meg szavazni! Lehet, hogy aki meg most szid miatta, az is simán a DK-ra szavazna, ha megérné neki, és megmagyarázná azzal, hogy "hülye lennék ha nem rá szavaznék, ha nekem meri". Mellesleg mindenki az alapján szavaz, hogy mely számára a legjobb/legkevésbé rossz párt, tehát emiatt elítélni nem lehet senkit! Számomra az a rosszabb, aki szavazás alapján ítél el másokat!
2017. aug. 7. 01:22
8/21 Sulek Péter válasza:
Az emberek elítélhetnek bármiért, de ne foglalkozz velük.
Érezd jól magad a bőrödben és kész :) ennyi.
mellesleg,de ez csak magánvélemény. Szerintem még mindig jobb,mintha csak azért szavaznál (Gyurcsányra) vagy bárkire,mert hasznod származik belőle.
2017. aug. 7. 02:04
9/21 anonim válasza:
El.
2017. aug. 7. 06:44
10/21 anonim válasza:
Én nem úgy mondanám, hogy elítélünk, inkább szánalommal fordulunk feléd, mint sérült embertársunk felé. Nem tudni, hogy nehéz gyermekkor, vagy valamilyen egyéb trauma okozta ezt nálad, de nem tehetsz róla, és mindannyian jobbulást kívánunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!