Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan Magyarország olyan...

Komolyan Magyarország olyan visszamaradott, hogy 350 ezres fizetéssel már nagyképűen lehet kérkedni?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__87..

Ennél a kérdésnél szólta le a gyári munkás prolikat egy válaszoló aki a végén odaböffintette, hogy nettó 350-et keres és persze mi más lenne mint programozó.

Na most, szerintem az nagyon nem nagy szám ha valaki programozó, legalább is hasra esni nem kell előtte. Nem mondom, hogy a gyári munkások művelt úriemberek, de a programozók között is találni bőven finoman szólva sem kellemes embereket...

A másik meg, nagyon gáz, hogy valaki ekkora fizetéssel nagyképűsködik, mert pl. Németországban egy gyári munkás keres ennyit, egy programozó meg minimum 1 milliót.

Szóval ez a válasz egymagában megmutatta hogy milyen nagy problémák vannak itthon.. Ti mit gondoltok?

2017. aug. 6. 16:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%

#18, sajna most se sikerült elérned az ingerküszöbömet, továbbra is csak az észérveket méltányolom :'( vergődhetsz nekem, mint a partra vetett hal, ezzel max. azt éred el, hogy kiröhöglek, és kapod a piros kezedet gerincből. Mint például most...

Várok még pár évtizedet az érvképességed kifejlődésére, csimota. Addig is, ha ennyire mélyen benyaltál a Viktátornak, fizesd már be helyettem is az adót pls, szeretném látni, hogy tevőlegesen is élteted a megálmodott bezzegrendszeredet, nemcsak a monitor mögül pufogtatod a kétpálcás búcsús rózsapatron-pisztolykád.

2017. aug. 7. 19:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Ennyire szar helyzetben van az ország, Kérdező, konkrétan már Románia lehagyott minket, csak Ukrajna van mögöttünk...még. 3 év múlva már ő se lesz.

Aki szerint meg a fizikai munkát ki lehet váltani szellemivel, az egy ritka nagy degenerált ostoba furkó, Pl. a #16 válaszadó. Én is toltam neki mínuszt.

2018. jan. 18. 00:24
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
#21-es, a te esetedben észérveket emlegetni meglehetősen groteszk.:D Az adódat pedig fizesd be magad után, én bőségesen hozzájárulok az államkasszához. Jut belőle még a pszichiátriai kezelésedre is.:-)
2018. jan. 18. 08:24
 24/25 anonim ***** válasza:

most erre mit lehet mondani, kérdező?

lezüllött az ország, mert az emberek hagyták hogy pénzéhes szärházi kamugyár politikusok játszótere legyen.

a lehetőség adott, MINDIG adott hogy kitakarítsuk ezeket a kártékony férgeket a hatalomból és végre csatlakozhassunk a nyugathoz.

de szemmel láthatóan ez nem érdeke se a vezetésnek, se a multiknak, se az EUnak, senkinek...a magyarázat egyszerű:

- a politikusok szemszögéből úgy néz ki a dolog, hogy minek adjunk pénzt az embereknek? inkább zsebrerakjuk, jobb helyen van az ott, az emberek kit érdekelnek? megszavazatak minket a hatalomba, innentől fogva éljenek ahogy tudnak vagy dögöljenek meg, le vannak magasról szarva.

- a multik szemszögéből meg pont így jó ahogy van: dolgozzanak csak a hitvány rabszolgák szaréhugyé, termeljék nekünk a nagylóvét...ezt nevezik szép virágnyelven profitmaximalizálásnak...a kormány meg dehogy fog közbelépni, amíg megkapja a sápját a nagyvállalatoktól, addig esze ágába se lesz beszüntetni ezt a gyakorlatot, kéz kezet mos ugye.

amikor meg az emberek megunják a nyomort és a kizsákmányolást, és elmennek nyugatra,akkor meg ontják ocsmány patakokban a krokodilkönnyeiket, hogy jaj gyertek haza drága honfitársaink, termeljétek nekünk a GDP-t mert mi lesz ha nem lesz kitől lopni...

68% te meg ásd el magad, jó mélyre ha kérhetném, vissza se gyere, nyomorék libbant idióta, tőlem is ment neked a piros kéz, rohamdroid

2018. szept. 12. 03:46
 25/25 anonim ***** válasza:

#23 - Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Megvolt a 10 perc hírneved, mehetsz tovább seggetnyalni az imádott vezéredhez. A kakikulimászt majd azért töröld le a szád széléről, ha visszajöttél.

Addig is, kaptad a mínuszt, fidesznyik.

2019. szept. 7. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!