Mi értelme van a Kúria elnevezésnek?
Figyelt kérdés
Oké, hagyomány, a 19. századtól kezdve egészen a második világháborúig Magyar Királyi Kúria volt, de miért nem felelt meg a Legfelsőbb Bíróság? Miért kellett 2012-ben átnevezni, miért jobb a Kúria mint a Legfelsőbb Bíróság?2017. aug. 3. 15:55
1/5 anonim válasza:
Mert jobban szeretnek kúrni, mint bíráskodni.
2/5 anonim válasza:
A csakafidesz nevű korrupciós gittegylet ettől a változtatástól nemzethybbnek tartja magát.
3/5 anonim válasza:
Hát, nem tudom, én sem igazán tudom Kúriának nevezni még ma sem. Valahogy túl idejétmúlt, "dohos" számomra.
4/5 anonim válasza:
A Fideszes címerfestő vállalkozások megrendeléshez jutottak. Legyárthatták borsos áron az összes új táblát.
5/5 anonim válasza:
Mert amikor a Fidesz átnevezte, még nem tudta, hogy őket is jól szájba KÚRIA, amiért hazudtak a civil szervezetekről és becsületsértéseket követnek el a gyűlöletkampányaikban!
Fideszék így kúriázták el az egész kúria országot! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!