Van értelme belépni itthon egy pártba?
Naná hogy megéri, azon ritka melók egyike ahol pár év alatt meg tudod tömni a zsebedet.
Meg ugyan miért fáznál rá, az elszámoltatástól nem kell félned ebben a nyomi országban, a megszerzett pénzedből meg simán el lehet simitani minden gubancot.
Ha az elveid képviselése odáig terjed csak, hogy ne legyen belőle esetleg hátrányod akkor nem.
Inkább valami civil szervezet a neked való, még csak nem is kell politikához kötődjön, mentés kutyákat, hajléktalanokat vagy rendezz virágágyásokat. Megvan a közösség, teszel valami jót és még később nem is jelent hátrányt.
Egyébként a momentumon gondolkodtam. Alapvetően szimpatikus a kommunikációjuk, meg hogy többnyire fiatalabbak vannak benne ( + hasonló világnézet).
Nem politikai karrier miatt, csak a kíváncsiság, hogy milyen is ez + amit még írtam :P
Én is beléptem egybe. Nem vagyok tevékeny ember, igazából csak a tagdíjjal akartam támogatni őket és a bizalmammal.
Olykor húzom a számat, mikor látom a belső vitákat, máskor pedig még örülök is neki, mert van saját véleményük és mindig kompromisszumra jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!