Mennyi időt jósoltok a jobbiknak?
Nem tudom a ténymegállapítás mért gyűlölködés? Azért olyan jó, hogy van egy-két okostojás aki az elmúlt 500 év együttélés után antropológiát meg genetikát emleget. Ezek Indiában az IRULÁK szintjén lehettek a kaszt rendszerben, bár maradtak volna ott.
Az elmúlt 2 évet megelőző 15 évben napi 8-12 órát köztük-velük dolgoztam heti 5 napban. Összesen 120-150 cigány dolgozott a kezem alatt ezen idő alatt és egyetlen panasz nem volt a hozzáállásomra diszkrimináció téren sőt , szerettek velem "dolgozni" a cigányok! Viszont a munkájukkal kb 5-6 cigánynak voltam megelégedve maximálisan összesen! Tehát lehet azért valami fogalmam róluk elhiheted. Most gyere azzal, hogy mért nem tanítottam meg Őket jól dolgozni ... nevettséges !
Nem gondolog, hogy ezt a sok hülyeséget elolvasom amit a hozzád hasonló szóforgatók írtak (lásd cigány mesék a te előadásodban : műveli a kertjét, állatokat tart.. amit mástól ellopott). Elég volt még sok is az a 15 másodperc amit a megkeresésére fordítotam a szövegnek pláne azért mert a magadfajtának megfeleni nem lehet olyan okos. Könyebb azt mondani, hogy, tökfej meg hogy gyűlölködő ez olyan objektív főleg Tőled. Nyilván a két megállapításom a hovatartozásoddal kapcsolatban helytálló. A harmadik variációm: ez olyan "RÓZSADOB"-i okoskodásnak tűnik részedről, láttál te már TV-n kívül egyáltalán cigányt ? Mert ezek alapján amiket összehordassz más kapcsolatod nem igazán lehetett velük.
Részemről ennyi, már így is többet foglalkoztam a cigányokkal mint amennyit ők érnek.
"a ténymegállapítás mért gyűlölködés?"
Mert én a szöges ellentétével találkozom a mindennapjaimban. Nem "a cigányok integrálása" vált valóra, de néhányat ismerek, akik nem akarják őrizni a hagyományaik nyomasztóbb részét. Amelyik testvérének nem tetszik, hogy nincs nagyon osztozkodás, annak megmondja, hogy akkor vándoroljon is. Nem nagy ügy. Mindig lejátsszák, de kevésbé unalmas, mint mikor azért nincs annyi pénz se, mint rendesen, mert a lóvésabb lehúz az ősi törvényekre hivatkozva. Te bajod, ha nem húzod le, érted. Bocs az E/2 miatt, nem sértésnek szánom, csak az önámítók rémálmát alvó empatikusabb feledet próbálom munkára bírni (ez se sértés, csak amolyan harapdálás, remélem nem egybites a skála).
"Most gyere azzal, hogy mért nem tanítottam meg Őket jól dolgozni ... nevetséges ! "
Nem tűnik okos érvnek... Persze azt se mondhatom, hogy ááá, te ott se voltál, mert véletlenül nem lesz közös témánk akkor. Milyen tapasztalataid vannak ezen kívül hasonló munkakörben?
"műveli a kertjét, állatokat tart.. amit mástól ellopott"
Persze igen elképzelhetetlen, hogy akárcsak egy is rendesen él. Tudod, ahogy szokás itt a Békés megyei Rózsadomb rezervátumban. Apám, az az utolsó bekezdés... Feladom. Te ilyen apehos gyökér vagy, hogy mindenkit hazugnak látsz alapból? Vagy a hazudós fajtához tartozol, aztán így sikerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!