Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbiknak mi a véleménye az...

A Jobbiknak mi a véleménye az iszlám térhódításról?

Figyelt kérdés

hiszen a nyugati széljobb pártok már régen rájöttek, hogy nem a zsidóktól kell tartaniuk, hanem a muszlimoktól...

a Jobbik meg őket élteti...

Azt pedig különösen érdekesnek találom, mikor Jobbikosok iszlám veszélyről beszélnek, hiszen Vona védőbástyának tartja őket...

Ennek ellenére kíváncsi vagyok, hogy a Jobbik vagy szimpatizánsai miként vélekednek erről a kérdésről?

UI: lehet nyugodtan jelenteni a kérdést, de az csak azt fogja bizonyítani, hogy nem tudtok rá következetes választ adni

2011. júl. 20. 03:33
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok Jobbikos, de szerintem a Jobbikosok az iszlámot példának tekintik, nem példaképnek. (Azaz nem akarnak ők maguk is muszlimok lenni, csak az iszlám módszereket akarják átültetni a kereszténységbe)
2011. júl. 20. 05:27
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Ez miért nem kérdezed a Jobbiktól??? Van hivatalos honlapjuk, bárki írhat.

Te meg komolyan azt hiszed, hogy itt pár takonyorrú kisgyerek, aki már hallott a pártról, vagy látott két plakátot, az meg tudja neked írni, mi a párt hivatalos álláspontja az ügyben??

Okoska: legfeljebb azt kérdezheted, hogy az ide író, Jobbikkal szimpatizáló embereknek mi a véleményük...

És mihez tartás végett: legfeljebb erről kaphatsz képet.

Szóval bepillantást nyerhetsz abba, hogy a 12-18 éves, ide írkáló (nemibeteg, esetleg terhes, szüleiről panaszkodó), a Jobbikról és a muszlimokról is csak töredék infókkal rendelkező egyedeknek mi a privát véleménye.

Te meg nyugodtan kelheted tovább a feszkót, hogy "mert különben nem tudtok rá következetes választ adni..."

B+, engem sokkal jobban idegesít, hogy a JELENLEGI KORMÁNYPÁRT, KÉTHARMADOS TÖBBSÉGGEL, VAGYIS TELJHATALOMMAL,

2011. júl. 20. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

FOLYT.

Még mindig nem tud következetes választ adni, mihez kezd, hogy elkerülje az államcsődöt, vagy hogy akadályozza meg, hogy a frank-forint árfolyam 240 fölé kússzon.

K.vára nem érdekel, hogy egy kis párt, amelyik éppen hogy bekerült, mi a p.csát gondol a világ másik végéről...

Ez meg az én privát véleményem.

2011. júl. 20. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Jobbik logika: Zsidók rosszak -> arabok lenni zsidók ellen -> arabok lenni jófejek.
2011. júl. 20. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Ezek általában mindent éltetnek, ami erőszakos. Ha az lenne a hírekben, hogy Izraelben felakasztottak x meleget, akkor éltetnék ugyan úgy Izraelt is. Mivel saját ötletre nem igazán futja, összeollózzák a véleményüket 200 helyről.
2011. júl. 20. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Jobbik csak addig fogja az arabokat szeretni ameddig megnem fog ez a zsido problema Magyarorszägon oldodni.
2011. júl. 20. 09:04
 7/9 A kérdező kommentje:

"Azaz nem akarnak ők maguk is muszlimok lenni, csak az iszlám módszereket akarják átültetni a kereszténységbe)

"

a kettő kizárja egymást

2011. júl. 20. 18:27
 8/9 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:01

akkor fölösleges volt hozzászólnod

csak gondoltam, hogy ha már szimpatizálnak velük, akkor tudják, hogy mi a válasz a kérdésemre

Gyanítom, Jobbikos vagy, oszt nem tudsz hozzászólni...

Nem a Fideszről szólt a kérdés

2011. júl. 20. 18:29
 9/9 GharkadFA ***** válasza:

"hiszen a nyugati széljobb pártok már régen rájöttek, hogy nem a zsidóktól kell tartaniuk, hanem a muszlimoktól..."

Egyáltalán nem rájöttek erre, mert ez eleve nem igaz, így nem is lehet erre rájönni, hanem azokat a széljobb pártokat, vagy eleve a cionisták hozták létre, vagy szépen lassan elhatalmasodtak rajtuk a cionisták.

Továbbá! A jobbikot is fenyegeti ez a változás, ellenük is megy a lobbizás, hogy tessék már végre ne a fő problémát taglalni(cionisták), hanem jól beleharapni a muszlimokba! Valószínű, hogy sok rasszista iszlám ellenes szimpatizáns is, a cionistáknak dolgozik, és igyekeznek véleményt formálni a többiek között. Pl a kuruc is e felé halad.

"a Jobbik meg őket élteti..."

Nem élteti őket, hanem Vona Gábor felismerte, nagyon helyesen, hogy ezt a cionista ámokfutást, már csak az Iszlám ideológiával "felfegyverzett" emberek állíthatják meg. Ez nem éltetés, hanem tény.

"Azt pedig különösen érdekesnek találom, mikor Jobbikosok iszlám veszélyről beszélnek, hiszen Vona védőbástyának tartja őket..."

Az átlag jobbikosok megcsömörlöttek az a rengeteg igazságtalanságtól, és ezért mindentől tart, ami ismeretlen. Vona viszont gondolkodik, és következtet.

"Ennek ellenére kíváncsi vagyok, hogy a Jobbik vagy szimpatizánsai miként vélekednek erről a kérdésről?"

Megosztottak.

De mint mondtam sok iszlámmal szimpatizáló ember, csak azért szavaz a jobbikra, mert még mindig jobbak mint a többi cionista párt. Viszont a gyökeres jobbikosok, általában rasszisták, míg Vona nem rasszista.

2011. júl. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!