Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi időt jósoltok a jobbiknak?

Mennyi időt jósoltok a jobbiknak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 11:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Több is lesz!
2010. máj. 23. 15:40
 22/33 anonim ***** válasza:
Amíg lesz magyarország Jobbik már mindig lesz. Az emberek erre vártak hatvan éven át hogy végre jöjjön egy ilyen párt. Szerintem 4év múlva már szinte mindenki rájuk fog szavazni és a FIDIBUSZ eltűnik a süllyesztőben.
2010. máj. 23. 17:56
 23/33 anonim ***** válasza:

"FIDESZ a ciklus vége felé akár ki is vásárolhat jobbikos képviselőket. De hozzáteszem, most erre még nincsenek jelek. "

Azért mert anyád árulja magát még ne hidd, hogy a Jobbikos képviselők is.

2010. máj. 23. 17:59
 24/33 anonim ***** válasza:

"Talán leginkább a magyar-cigány etnikai konfliktus miatt erős a jobbik,amig nem sikerül integrálni a cigányokat(márpedig ez nem 1-2 év lesz...)addig biztos,hogy erős lesz.Pláne ha lesz még egy- két ilyen helyzet mint,Sajóbábony."

A cigányokat sohasem fogod integrálni. Ők nem a dolgos négerek. Évezredek óta vándorolnak népekhez csapódnak ideig őráig letelepednek és élősködnek az adott terület lakosain aztán továbbálnak. Ezt az integrálást most verd ki a fejedből. Épeszű ember ilyet ki sem talál.

2010. máj. 23. 18:02
 25/33 BlackSword ***** válasza:

ma 15:12!

Mi kik? Mi mint magyarok, mi mint művészek, mi mint egyetemisták, mi mint mi mit nem birtokolunk??? Kiket értessz rajtunk???

2010. máj. 23. 18:06
 26/33 anonim ***** válasza:

Maradnak remélem!

Remélem tartják a szavukat mert, hogy a Zsidesz nem fogja az biztos.

Az cigányok integrálásáról annyit, hogy 500 év alatt nem sikerült akkor ... !

A statisztikáról meg annyit, hogy nem mutatták azt amikor a Székely himnuszt énekelték a parlamentben mert mit szólnak hozzá az EU-ban.

Ki nem szarja le !

Magyarokat verni ok nélkül szlovákiában, romániában, szerbiában lehet bár milyen retorzió nélkül de jajjjj a himnuszt meg ne hallják mert mi lesz akkor. Igaza van a Jobbik-nak, hogy ez az EU-s baromság szart sem ér!

2010. máj. 23. 19:31
 27/33 anonim ***** válasza:
66%

Hidazom a kérdést. Jósolgatunk. Mer az megy.

Az a pofa vagyok, aki nem támogatja és nem üldözi a Jobbikot. Olykor felhívtam a figyelmet arra, hogy egyedül ők beszélnek jól, máskor pedig arra, hogy akad értelmetlen romboló hajlam is ugyanott.

"A cigányokat sosem fogod integrálni" Ember. Annyiban igazad lehet, hogy ő tényleg nemigen fogja. Ha a valódi mondandót nézzük, hogy "nem lehet őket integrálni", akkor kicsit szálljunk már magunkba. Adj nekem antropológiai vagy genetikai tényeket, lehetőleg olyanokat, amiket én is megvizsgálhatok. Semmi "köztudott" vagy "neves tudósok szerint" vagy "iksz üldözött kutató több ízben felhívta a figyelmet". Semmi bűnözési statisztika meg "hihető" érv. Egyenes beszéd és megismerhető tények. Nem lesz egyszerű...

Miken fennakadok mi? Ilyen ez, mikor egy öreg cigány tanít meg arra, hogy tarts fenn szép és gazdag kertet, a másik, fiatalabb pedig nem egy igen izgalmas kérdésben bizonyult hatalmas beszélgetőpartnernek és gondolkodónak, mellesleg szintén műveli a kertjét és disznót, baromfit tart. Milyen integráció te épeszű ember?

Épeszű ember nem tulajdonít hatalmas jelentőséget a nagy színjátéknak és hat, alkot, gyarapít. Tökfejek.

2010. máj. 23. 20:36
 28/33 anonim ***** válasza:

Tökfej itt van vizsgálódhatsz:

[link]

vagy :

a cigányság asszimilálódásának antropológiai---gugli

Hatottam, alkotok...az agyad fényre derült barom?

Nyilván te egy diplomás ökör vagy :

1,aki még nem is látott cigányt de ugatni azt tud

2.te egy tanult cigány vagy! és "fehér holló" a neved ezentúl köcsög.

2010. máj. 23. 23:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Király, köszi, elolvasom, és összevetem a helyi valósággal.
2010. máj. 24. 00:04
 30/33 anonim ***** válasza:
Na, kettőnk közül valaki már legalább átfutotta. Egyikünk érveit se támasztja alá, ha tudósok messziről méregetik a nem cigány környezet mindenkori véleményét a cigányokról. Na joccakát, gyűlölködj tovább, keresd a bajt amíg tudod.
2010. máj. 24. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!