Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbiknak hány évet jósoltok?

Jobbiknak hány évet jósoltok?

Figyelt kérdés

kérek mindenkit, hogy írjon egy számot, hogy hány évig fog szerinte a parlamentben maradni.

csak demagógia mentesen.

2010. ápr. 19. 16:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
4ig biztosan
2010. ápr. 19. 16:36
 2/21 anonim ***** válasza:
20%

ameddig megválasztják ilyen hülyeséget -.-'

azt reméled hogy kiesnek mimnél előbb?

hát erre ne vegyél mérget mikor egyre több jobbikos bukkan elő...

értelmetlen a kérdésed

2010. ápr. 19. 16:39
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem még minimum 12 évig biztosan.
2010. ápr. 19. 16:40
 4/21 A kérdező kommentje:
nem értem miért nem bírnak egyesek egy egyszerű, szimpla, érthető, egyértelmű kérdésre válaszolni.
2010. ápr. 19. 16:41
 5/21 anonim ***** válasza:
20%
Remélem csak 4 lesz! Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
2010. ápr. 19. 16:42
 6/21 A kérdező kommentje:
örökkét is írhattok, nekem csak a véleményetek érdekel.
2010. ápr. 19. 16:43
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

2010 es választások sorsdöntőek voltak, és amíg a nemzet létezik, addig a Jobbik lesz a nemzet támasza.

Most még megtudta téveszteni a gyanútlan társadalmat az ordas Fidesz, de ez volt az utolsó, és 1,5 múlva amikor a népharag elsöpri. És vele együtt a karvajtőke korrupt népellenségeit is, akikkel 20éven át kollaboráltak.

Akkor a népünkre egy új világ ragyog, és kéz a kézben vezetik egymást, a nemzet és a fiai!

Elég kifejező és mélyenszántó volt?

2010. ápr. 19. 16:49
 8/21 anonim ***** válasza:
68%

de honnan tudjuk?

szerinted jósok vagyunk?

aki meg fujjogott az előbb inkább nézzen magába

2010. ápr. 19. 16:51
 9/21 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ. Most hatalomra került a Fidesz, és kapott egy esélyt, hogy bizonyítson. Ha a következő 4 évben nem él vele, eljátssza a szavazói bizalmát, az MSZP-hez hasonlóan viszi tovább a dolgokat, akkor nagy tömegek sorakozhatnak fel a Jobbik mögé és 4 év múlva durván nagyobb lesz a támogatottsága. Ha viszont most a Fidesznek sikerül rendet raknia az országban, mind gazdaságilag, mind társadalmilag, és biztonságos légkört teremt a nép számára, akkor úgy vélem a Jobbik erősen meggyengül.
2010. ápr. 19. 16:57
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem mostmár, hogy egyszer elindul, a Jobbik élni fog amíg Magyarország él. Minden magyar ember erre várt hatvan éve hogy jöjjön végre egy MAGYAR párt!!!
2010. ápr. 19. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!