Mi a liberális demokrácia és az illiberális demokrácia közötti különbség?
# 10/10 Időpont ma 15:58
Te jelentgetsz folyton, meg te örültél az új tanári ÁVO ötletének, és én lennék vörös posztó rajongó? :-) Még a nyaltjaid is kőkeményen űzik a neokomcsi stílust, szóval szerintem inkább gondolkodj. :-D
Jelenteni csak 50% fölött lehet, ahol jobboldali nincs, köszönhetően a lepontozóhordának, akik annyira pluralizmus és free speech mániások, hogy mindenkit lepontoznak, akiket nem bírnak.
Ti vagytok akik átvedlettek büszke komcsiból büszke liberálisba.
A tervgazdaság maradt. A párthaverság maradt.
Ezek vagytok ti. Csak már válogatnotok kell a módszerekben ezek ellen a szemét másképp gondolkodók ellen.
# 12/12 Időpont ma 16:05
Rengeteg nem liberális van 50% fölött, de ne zavarjon. :-) Megmondtam, hogy te annyira szánalmas szar alak vagy, hogy még a saját közeged is kihány magadból.
"Ti vagytok akik átvedlettek büszke komcsiból büszke liberálisba.
A tervgazdaság maradt. A párthaverság maradt.
Ezek vagytok ti. Csak már válogatnotok kell a módszerekben ezek ellen a szemét másképp gondolkodók ellen."
Mondjuk fideszhívőként ilyeneket pofázni, plafonszakadás kategória. :-D
Illiberális az olyan mint pl törököknél vagy oroszoknál. a többi országban ahol demokrácia van ott is csak részlegesen liberális az
Teljesen liberális demokrácia amugy nem létezik csak az illúziója ugyan úgy mint ahogy teljesen szabad ember sem létezik
Liberális demokrácia a kapitalizmus menedzselésének az a formája, ami a centrumországokra jellemző (a periféria kontójára) és amivel a rendszerváltás idején etettek minket. Mintaország: Németország, Japán, Kanada.
Illiberális demokrácia pedig a mára ténylegesen realizált forma. Ami a posztszovjet országokat általában jellemzi, de a kap. perifériáját általában is. Mintaország: pl. a BIRC országok,
A különbséget láthatod: (egyre) több uszítás, több börtön, több rendőr, több stigma, több masírozás, több nyomorult, több mocsok, több aljasság... (mint ami a liberális demokráciákban megengedett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!