Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Munkanélküli fiatalok! Ha...

Munkanélküli fiatalok! Ha manapság létezne egy olyasmi ország, mint az NDK, vagy valamelyik más tagja a Keleti-Blokknak (tehát európai kultúrájú, alapvető életkörülményeket biztosítja, csak kommunista) átszöknétek oda?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 23:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok minden megfordul egy ember fejében, ha a megélhetése nincsen biztosítva. Mondjuk még anyám eltart jelenleg, mert anyám nélkül jó eséllyel hajléktalan lennék. De idegesítő, hogy nincsen munkám. A végzettségem nem túl nagy, csak érettségim van, meg egy szakmám, de nem vesznek föl sehova. Jelentkeztem Tesco-ba árufeltöltőt kerestek vagy 5 féle árufeltöltőt és nem vettek föl. El mehetnék katonának a honvédséghez, ha más nincsen, de a katonai kiképzésen megbuknék, mert bizonyos dolgoktól félek, pl. tériszonyom van, nem merek kötélre mászni, vagy helikopterből kötélen leereszkedni, továbbá bal szememmel rosszul látok, meg nem tudnám lefutni azt a távot se, amit kellene, szóval a honvédség nálam nem alternatíva. Azon felül jelentkeztem összeszerelő gyárakba, de oda nem vettek föl, mert nincsen munkatapasztalatom hasonló területen. Szóval semmi nem jön össze. Sok helyre nem vesznek föl engem, mert nincsen jó szakmám, se diplomám, nincsen B kategóriás jogsim, az is elvárás manapság sok munkahelyen, nem beszélek idegen nyelven, nincsen munkatapasztalatom, szóval eddig még csak közmunkás voltam az elmúlt években. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy roma vagyok, közlöm, hogy magyar vagyok, továbbá magyarok is szoktak közmunkásként dolgozni, ha végképp nincsen más lehetőségük.
2017. júl. 31. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!