A "Sorosozás" miért zsidózás?
Miért, a Trijannonban is szisztematikusan lemészároltak 6 millió embert, akiket egész Európából gyűjtöttek össze?
Nem zsidózás.
Aki ezt hozza ki belőle az tipikusan a náci kártyát alkalmazza.
Lenácizzák a nácikat? Nahát, ezek milyen szemét emberek!
Szerintem kezdjük el őket irtani, amíg fel nem fogják, hogy nem is vagyunk nácik!!!
Ugyanazért, mint amikor ellopják a biciklimet (megtörtént eset), majd a rendőrség kérésére oda kell mennem egy bizonyos helyre beazonosítani, hogy az enyém-e, a bringa. A helyszínen felismerem a kerékpáromat, amit az elkövető tolvaj letagad, majd mire félrenézek már azon lármázik, hogy ez az egész cirkusz csak azért van, mert én rasszista fajgyűlölő vagyok, aki ráhívta a rendőröket, csak azért, mert ő roma.
Az nem baj, hogy a bicikli eltűnésekor fogalmam sem volt ki vihette el, és az sem, hogy nem én küldtem rendőröket, mert valami nyom alapján ők találtak oda... A végén majdnem nekem kellett magyarázkodnom, mert az illető egyből származás mögé bújt, és visszatámadott.
Sajnos a "védett tulajdonságokkal" rendelkező emberek gyakran élnek vissza a helyzettel ilyen módon, ha valamilyen cselekedetükért felelősségre akarják vonni őket.
"Lenácizzák a nácikat? Nahát, ezek milyen szemét emberek!"
Nem, szó sincs erről.
Teljesen mást jelent.
Már hogy lenne zsidózás?:D
Nálunk kb egy hónapja volt egy sztori, a kiscsávó vergődött, kötekedett.
Valaki megunta, jól nyakon b aszta.
Erre utána mivel jött?
Hogy ő zsidó és ezért bántották :D
A cigányokról meg ne is beszéljünk :D
Rohadt szánalmas :D
Azért, mert a többség annak látja, az s, aki zsidózik, az is, aki a zsidózást elítéli.
Meg azérrt is, mert az itteni válaszok közül lepontozzák azokat, amelyek tárgyszerûen értékelnek és fel azokat, aelyek megpróbálják letagadni a tényeket azzal.
azzal próbáljáktagadni, hogy aki tudomásul veszi a plakát "üzenetét", arra azt mondják, hogy "nácikártyázik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!