A "Sorosozás" miért zsidózás?
Ezt mondjuk én sem értem. A származásának vagy a vallásának a kampány szempontjából valóban nincs jelentősége. Pláne hogy az izraeli diplomaták miért szólnak bele, hiszen Izrael államhoz meg aztán végképp semmi köze nincs, nem izraeli állampolgár tudtommal.
Mindez függetlenül attól, hogy magát a kampányt felháborítónak és iszonyatosan demagógnak tartom.
Soros konkrétan zsidó. A ballib média meg a libbantak meg ugye alig várják hogy egy jóízűt nácizhassanak, persze szigorúan az egészségük megóvása érdekében, ezért ha valaki rosszat mer szólni Sorosra, egyből bedobják a náci kártyát.
Annyira unalmas óvodás dedós trükk, hogy még külön nevet is kapott a jelenség:
Azért lehet annak tekinteni,mert van egy antiszemita réteg,aki ezt így értelmezi.
Ők azok,akik pl kimennek egy nemzeti ünnepre,és elkezdenek zsidózni,ha nem fideszes kitűző van rajtad vagy sárga ruha.
És a zsidó gyűlölet valljuk be a mai napig benne van a köztudatba.
Hányszor mondjuk,hogy :
a zsidó nagytőkések miatt...
ez is zsidó,azért mond ilyeneket
csak azért nyert díjat,mert zsidó/zsidókról szól a filmje..
A kurucinfón listák vannak róla,hogy a magyar közéletből ki zsidó...
Egyébként nyilván a Sorosozás nem közvetlenül zsidózás.
Az antiszemitizmust az aktuális olvasó/szemlélő tudja hozzá tenni.
Na vajon miért zsidózás, amikor a sztereotip, gonosz, zsidó bácsit kiplakátolják, aki a magyarok szenvedésén hahotázik?
Nem is tudom, hogy ez miért antiszemita...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!