A Sorosozás szerintetek mikor lesz önmaga lejáratója?
Figyelt kérdés
Szerintem ez az egész amit a kormány csinál önmaga paródiája , de amikor a szavazóik, vagy nem szavazóik tökmindegy is neki állnak ennek a hülyeségnek az már nem gáz tényleg? És akinek meg másról szól a politika az is rögtön Georgy bácsi bérence, nem röhej? Ti mit gondoltok?2017. júl. 3. 12:34
1/7 Molyember válasza:
Már most az, mégis működik. A Fidesz joggal nézi hülyének a szavazóit.
2/7 anonim válasza:
Szerintem már az. Vannak benne olyan dolgok, amikkel egyet is értenék, és én sem tartom jónak. De ezt nagyon túltolták! Átestek a ló túloldalára és már olyanban is Soros kezét látják, amihez semmi köze.
A Soros óriásplakátozás meg felháborító. Ne erre költsék a pénzemet.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ezeket a szlogeneket, reklámszpotokat, plakátokat, mumusokat már a fideszesek is cikinek érzik. De nem blamálhatják magukat azzal, hogy bevallják nekünk. Csak az a borzasztó sok közpénz ne menne el erre az egész színvonalon alul agybeteg dologra.
4/7 anonim válasza:
ez a kezdetek óta nevetség tárgya
a fidesz nem is létezne ha anno soros nem finanszírozza és nem taníttatja orsós őőő orbán viktort
5/7 anonim válasza:
Nem fogja lejáratni magát.
A magyar embernek zsidózás és nyugati, imperialista ügynöközés kell. Még nem megy nyíltan, még csak sorosozás van, de majd ide is eljutunk idővel.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
„a népet mindig rá lehet venni, hogy kövesse a vezetők parancsát. Ez nagyon egyszerű. Nem kell mást tenni, mint azt mondani nekik, hogy megtámadták őket, a pacifistákat pedig megbélyegezni, hogy nem elég jó hazafiak, és ezért veszélybe sodorják az országot. Ez a világon mindenütt ugyanúgy működik.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!