Baloldaliak arra nem gondolnak hogy az ő ideológiájuk önmaga számára hozza el a végzetet, önmagába omlik össze?
Először is szögezzük le: Ma magyarországon a felnövekvő generáció a szülei politikai ideológiáiba tagozódnak be. Ha a szülők balosok voltak, gyerek is az lesz, ha jobb akkor a gyerek is jobb.
Jobb oldali családokban nagyobb az értéke a gyermekáldásnak, a nagycsaládnak. Baloldaliak számára inkább a karrier és az anyagiasság érték.
A világ legtöbb országára jellemző hogy két csoportban az átlagnál magasabb az egy főre jutó gyerekszám:
-Vallásos családokban (akik mellesleg többnyire jobboldaliak)
- Vidéken (és nem pusztán a cigányok miatt) Mi országunkban az is jellemző hogy a jobboldal törzsbázisai is főleg vidéken vannak.
Nem hülyeség tehát szerintem azt feltételezni hogy a jobboldali családokban több gyerek születhet mint balosoknál. Ha ez így van, akkor a demográfiai hanyatlás az országos átlaghoz képest súlyozottan érintheti a baloldaliak szavazótáborát, magyarán a jobbosok leszülik a balosokat.
Tehát pár évtizeden belül egyszerűen eltűnhet az országból a baloldal, mert kihalnak.
1. Szerintetek jó a koncepcióm?
2. Kedves baloldaliak, erre nem gondoltok, hogy amikor a gyermeknevelést elbagatelizáljátok, szemben a karierrel, és amikor arról zagyváltok hogy nekük fogynunk kell hogy mi tartsuk vissza a föld túlnépesedését ???(haha)
Nem gondoltok rá hogy az ideológiátok - aminek nevében pártoljátok a népességfogyást, vagy legyintetek rá - a saját maga paradoxonába omlik össze?
Tudod vannak olyan gyerekek is,akik képesek a saját szüleikkel ellentétesen is gondolkodni.
Van,akinek van önálló véleménye.
Az apám fideszes,anyám jobbikos.
Én pedig baloldali(emberpárti vagyok).
És nem támogatom a sokgyerekes(nyomorpárti) családtervezést.
Nem is véletlen,ahol több gyerek lesz,nagyobb a nélkülözés.
Mi 3an voltunk testvérek.
Én pedig nem akarok egy gyereket sem.
Mert megakarom magamnak adni mindazt,amit gyerekként nem kaphattam meg.
én a minőség,és nem a mennyiség híve vagyok.
ha valaha is akarnék gyereket,akkor arra törekednék,hogy minőségi élete legyen,nemcsak "majd lesz vele "valami felfogás.
Van akinek a szegénység,nélkülözés érték,nekem nem.
A túlnépesedésen meg jobb lenne ha nem nevetnél,mert súlyos következményei lesznek,lehet te már nem éled meg.
Elég buta ember az,aki felnőttként nem tud a szüleitől független véleményt megfogalmazni.
Sajnos ez a buta emberekre jellemző.
Nem tudom mire akarod szaporítani a népet.
Talán valami fideszes trafikos vagy,akinek munka nélkül dől e lé és itt akarod propagálni,hogy mekkora királyság a sok gyerek és a szegénység.
Ha sok jobboldali embernek fele ennyi gyereke lenne,sokkal jobb lenne ebben az országban élni,nem lenne annyi munkanélküli és segélyből élő.
"Túlnépesedés afrikában van, nem itt."
1,111 milliárd fő él afrikában 30221532 négyzetméteren.
Vagyis 36 ember/négyzetkilóméter.
0,7425 milliárd európában, 10180000 négyzetkilóméteren.
Vagyis 72 ember/négyzetkilóméter.
Csak hogy beszéljünk a túlnépesedésről, bár szerintem az ember színe ebből a szempontból befolyásoló tény a szemeden.
Akkor a Fidesz és a KDNP is baloldali? Orbánt kivéve sehol nincs sok gyerek. A pénzt pedig mindennél jobban hajszolják.
Az, hogy ki hány gyereket vállal, nem a politikai beállítottságtól függ, hanem az anyagi helyzettől. Legalábbis annál, aki felelősen gondolkodik. Aki alig tud megélni a jövedelméből, az hiába családszerető, nem fog 4-5 gyereket szülni. Sőt, még egyet sem mer vállalni.
Ahhoz, hogy több gyerek legyen, élhető országot kellene teremteni.
# 7/8
Ne legyél már hülye, nem TÚLNÉPESEDETTSÉG, hanem TÚLNÉPESEDÉS van, ez azt jelenti hogy nem a kontinensek lélekszámát, hanem SZAPORULATÁT kell figyelembe venned.
Afrika: 8 gyerek/fő.
Európa: 1.8 gyerek/fő
Ennyi...
Mellesleg pedig afrika fele sivatag, vagy esőerdő (amit jó lenne emberi jelenléttől megőrizni), a maradék részen elhelyezkedő államocskáknak pedig azért gond a túlnépesedés, mert fejletlen gazdaságukkal nem tudnak ennyit eltartani. Légyszíves a népsűrűségi adatokat oszd el szépen a területek eltartóképességével is!
# 8/8
Nem csak a gazdasági helyzettől függ a gyerekvállalás. Termszetesen attól is, de nem csak.
Csak egy példát engedj meg: Budapesten nagyon alacsony a termékenység, pedig ott lehet a legjobban megélni. A Tőle nyugatra fekvő kistérségek kevésbé fejlettek, mégis majdnem akkora ott a termékenység mint a rézbőrűeknél. Mivel magyarázod?
Akkor menj és költözz ki a dzsungelbe,és élj nomád körülmények között.
Mi nem szeretnénk.
És szüljél vagy 10 gyereket és etessétek a csirkéket,kergessétek a malacokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!