Mi a különbség a Putyinozás és a Sorosozás között?
Semmi.
Ezért szavazok majd a Fideszre, mert jól látszik, hogy a nagy demokrata, liberális, értelmiségi baloldal egy szállal se különb, sőt beengédnének egy rakás migránst, elvennének a családoktól az adókedvezményt meg még sorolhatnám.
#2: "elvennének a családoktól az adókedvezményt meg még sorolhatnám."
Ezek a tévhitek még mindig érvnek számítanak? Köszönd meg a kormányodnak a 27% ÁFA-t amit mindenki fizet, a családi adókedvezményt meg a nem családosok nyelik le, nekik (nekünk) köszönd meg. Szavazz a pénzért a fideszre...elvek nélkül csak a pénz. Az ne érdekeljen mennyi hitelt fizet majd még az unokád is Paks2 vagy éppen a Belgrád-Budapest vasút miatt. Meg még sorolhatnám...
25-re ki emelte az áfát?
Te is majd köszönd meg, ha ez a gyerek adózni fog;)
Röhejes, hogy a gyerekektől sajnálod...
Szerintem zárasd be az általános iskolákat is, mert az adófizetőket már nem érdekli, hogy van e, hiszen úgy se mennek már oda.
"Szerintem zárasd be az általános iskolákat is, mert az adófizetőket már nem érdekli, hogy van e, hiszen úgy se mennek már oda."
A családi adókedvezmény szerintem is jó (bár részleteiben változtatnék egyet-kettőt rajta, de ez már lényegtelen), de nem szerencsés a kölykökkel előhuzakodnod, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Fidesz mióta csak kormányoz forrásokat vont ki az egészségügyből és oktatásból.
A Putyinozás és Sorosozás között egyrészt szerintem a gyakoriságban van különbség, másrészt Putyin valódi tárgyalásokon is részt vett Orbánnal + ugye Paks2, ami mindenféle pályázatot/kihirdetést skippelve automatikusan az oroszok kapták meg, mint munkát.
"Ezért szavazok majd a Fideszre,"
Beszélhetünk kettős mércéről, mert létezik, de az mióta megalapozott indok, hogy az egyik 19 a másik egy híján 20? Akkor inkább szavazz másra, vagy egyáltalán ne szavazz, ha szerinted is minden opció rossz.
" hogy a Fidesz mióta csak kormányoz forrásokat vont ki az egészségügyből és oktatásból. "
csak tudnám miért jó a balosoknak ez a beteges hazudozás
lényegi kérdésekből nem hogy nem vont ki forrást, de még adott is
pl a mérnökképzésre megnövelte a forrásokat, szemben a kommunikáció és büfétudománnyal
"Lehet menni a balosoknak tüntetni."
Gondolom gúnnyal mondod ezt, hogy "de Orbán milyen jó dolgokat mondd most"....emlékeztetnélek, hogy a baloldali kormány, sőt a mindenkori kormány idején a választások előtt jönnek az ilyen nagy ígéretek. Nézz meg mondjuk egy nyugdíjjal kapcsolatos éves diagramot. Azt fogod látni, hogy ha előtte csökkentek is a nyugdíjak, de 4 évenként rejtélyes módon mégis egy ideiglenes emelkedésen esnek át: "növeltük a nyugdíjakat!" stb. stb.
Ami pedig a 21%-os válaszolót illeti:
"csak tudnám miért jó a balosoknak ez a beteges hazudozás "
Tessék lássék, KSH és Kormány.hu :
Nemcsak költségvetéssel foglalkozó linkeket is küldtem pl.: az oktatással kapcsolatban, ahol azt lehet látni, hogy míg a 8 általánost és diplomát szerzettek számai érdemben nem változtak 2010-hez viszonyítva, addig az érettségizők száma jelentőst csökkenést mutatott. 2010-ben 87 ezer fő érettségizett le, 2016-ra ez 69 ezerre csökkent, ez (kerekítve) egy 20%-os csökkenést jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!