Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalok, miért tartjátok...

Fiatalok, miért tartjátok többre a Jobbikot, mint az LMP-t?

Figyelt kérdés
Megértem, hogy szerintetek az MSZP és a Fidesz már kivénhedt, van is benne valami, de az LMP sem volt még kormánypárt, az is fiatalokból áll, és európaibb, emberibb programja van, hitelesebb figuráik.
2017. júl. 12. 22:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem Vona szimpatikus, s ennyi az oka. Az LMP-ben egy kiemelkedő karakter sincs.
2017. júl. 14. 09:16
 22/25 anonim ***** válasza:

20! Magyarul tényleg nem tudod, hogy mi a neoliberalizmus, csak összeolvasol ezt azt aztán ráhúzod mindenre, hogy neoliberalizmus, ami neked nem szimpatikus, ahogy gondoltam. Ne félj nem nácizlak le, bármennyire is erre vágysz, ahhoz azért többet kéne letenni az asztalra. Kicsi vagy te ahhoz, hogy bárki is lenácizzon.

Nem fogok most politológia gyorstalpalót tartani a neoliberalizmusról, de a lényege az, hogy a gazdaság minél inkább legyen magánkézben, építsék le az államot, dereguláljunk mindent és mindenki annyit ér, amennyije van. Ez a neoliberalizmus gazdaság és társadalomfilozófiája, az LMP meg ehhez képest szinte egy valóságos kommunista párt. Míg az SZDSZ egy az egyben ezt képviselte. 2010-re az LMP mint bejutásra esélyes párt lett és a kuruttyék meg a többi nemzeti-nek hazudott- szennyoldal elkezdett sivalkodni, hogy új SZDSZ, mert ugye az LMP vitte a szavazókat a Jobbik elöl. Persze ez még akkor volt, mikor szegedi Csanád volt a Jobbik erős embere, Vona meg TV székházakat akart rombolni. Szerencsére a Jobbik azóta elkezdett felnőni és rájönni arra, hogy gyűlölködéssel és rombolással nem lehet előbbre jutni.

A válaszodból egyébként egyértelmű, hogy nem is ismered se az egykori SZDSZ se a most meglévő LMP programját csak kamuztál korábban. Nehéz is lenne összehasonlítani az LMP 2009-ben alakult meg, az SZDSZ 2010-ben pedig már az MDF-el közös listán indult gyakorlatilag saját program nélkül.

az iróniát se érted, amit a szerecsenmosdatásról írtam. Nem baj, megy a többi közé.

mi az, hogy részben ismerek el valamit, te állítottál olyat, ami téves én korrigáltam ez nem részben elismerés, te azt írtad, hogy az Együtt-PM vált ki az LMPből ez meg nem igaz, ezért írtam le neked a szituációt úgy, ahogy volt, most nem ismétlem magam olvasd el újra, hogy mit írtál te mit én.

2017. júl. 14. 12:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet kritizálni a Jobbikot, de a Fidesz ellen érdemben csak ők tudnak fellépni, most lehet ha nem tudják leváltani 2018-ban, de pl. csak a Facebook oldalukon több mint félmillió emberhez jut el a hangjuk, ők dobják fel a legtöbb Fideszes botrányt is, ha ők nem lennének, akkor itt 100% agymosás lenne, még az a kevés hír ami eljut az emberekhez a Fidesz gigabotrányairól az se jutna el. Gondolok itt a Jobbik közeli Indexre vagy HírTV-re. Valószínűleg Fideszes kézre kerültek volna, mert Simicska az MSZP érdekeit tuti nem képviselte volna.
2017. júl. 14. 20:00
 24/25 anonim ***** válasza:

"Magyarul tényleg nem tudod, hogy mi a neoliberalizmus, csak összeolvasol ezt azt aztán ráhúzod mindenre, hogy neoliberalizmus, ami neked nem szimpatikus, ahogy gondoltam."

Egyáltalán nem olvasok össze semmit, egyszerűen csak elég megnézni, hogyan, miként alkalmazzák ma a liberalizmus és a neoliberalizmust. Ez nagyon szép lózung volt, amit leírtál, papíron tényleg megállja a helyét, de a valóságban nem. Papíron a kommunizmus is csodálatos eszme lett volna, egyetlen dolgot hagytak ki belőle: az embert.

Ahogy most te is.

Nyilván te azt látsz meg, amit meg akarsz látni, amit pedig nem, annál szépen elfordítod a fejed, és játszod a hülyét. Gondolom nem te éltél a Demszky-féreg alatt X évig, úgyhogy teljesen őszintén állíthatod, hogy mit sem tudsz a libbant csürhe ámokfutásáról, a zsindex se írta meg, tehát meg se történt ugye. A tudatlanság meg a személyes kétely a legkevésbé se érvek - konkrétan érvelési hibák. Ha nem támogatnád ennyire elvakultan ezt a kártékony ideológiát, akkor még meg is tudnád érteni. Persze ha nem akarod megérteni, akkor mindegy.

2017. júl. 15. 22:30
 25/25 A kérdező kommentje:
Ha Demszky féregként viselkedett és ámokfutott, akkor miért választotta meg a főváros lakossága újra és újra húsz kemény éven keresztül???
2017. júl. 15. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!