Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a videóról és a benne elhangzottakról? Ígéretes kezdeményezésnek tartjátok ezt a pártot?

2017. jún. 25. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az felső szomszédom (panel) reggel 7 óta nyomja a szar zenét, a vékony falon meg persze minden átjön, harmadik napja arra kelek. Az a durva, hogy ha folyamatosan max hangon nyomja a zenét egész nap és ezzel mondjuk az egész háznak kellemetlenséget okoz, a sünök akkor sem tudnak vele mit csinálni, mert reggel 6 és este 10 között azt csinál amit akar... Marad az, hogy vagy megpróbálod vele megbeszélni, hogy "lehetne-e, hogy mondjuk a zenélést 12-20 közé szorítod be?", vagy "a porszívózást légyszi ne reggel kezdd már el, hanem rakd át délutánra", csak az nekem nem opció, mivel egy drogos köcsög cigány a szomszéd (neked lehet ez is opció, ha igen próbáld meg), vagy eltűröd, mert mást nem tudsz vele csinálni...
2017. jún. 25. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:

"mert reggel 6 és este 10 között azt csinál amit akar..."

Ez nem igaz.

Legalább 15 éve megszűnt a csendháborítás időponthoz kötése.

Én magam is több tucatszor intézkedtem csendháborítás miatt, nem egyszer előállítás lett a vége.

[link]

[link]

Egy sün.

2017. jún. 25. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem tudsz ellene mit tenni. Az összes többi lakóval fogjátok és panaszt tesztek ellene mindenhol, ha meg csak bérli a lakást akkor még ki is tudjátok rakatni őket.
2017. jún. 25. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

De van. Nálam is ez volt a szitu, csak felettem egy megkattant drogos zsidógyerek örjöngött. Ráadásul az a tipikus kigyúrt kitetovált kopasz. Fél évig bírtam, aztán a végén kaptam egy jó kis idegösszeomlást és jó nagy buktával túladtam a lakáshiteles lakáson. Na én akkor még a kerületi rendőrkapitánynál is jártam, aki annyit javasolt, hogy verjem meg a zsidógyereket(!)

Soha többet 10 emeletes panel, de még lakásba sem tudnék visszaköltözni, mert nem véd meg a törvény az ilyen parasztoktól (szerencsére tudtam venni egy kis kertesházat). Bezzeg ha baseball ütővel megegyengetném egy ilyennek a fejét, engem rögtön bekaszliznának.

2017. jún. 25. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Tetszik, tetszett mióta megalakult. De fordítva ülik a lovat. Nen egy mozgalomra építettek pártot, hanem előbb hoztak létre pártot és most lesnek mert nincs megette mozgalom.
2017. jún. 25. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Az gáz ha nem értem az 1-4 válaszok hogy jöttek ide? :D

Részvétem akinek ilyen szomszédjai vannak, és köszi az infót, hogy a csendháborítás nincs időponthoz kötve elvileg! Ma is megtudtam valamit. Azért ha lehet a videót is nézzétek meg, köszi!

2017. jún. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!