Mi a véleményetek az MSZP nagygyűlésén elhangzottakról?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 16:10
1/9 anonim válasza:
nem hallgattam. főbb pontokban? ami nem lózung?
3/9 tetro válasza:
Nem tudom mi hangzott el. Egy link sok segített volna... Szerintem a többieknek is, mert szerintem a többség nem volt ott.
4/9 anonim válasza:
Én megnéztem a közvetítést. Az egész az amerikai kampányra emlékeztetett, nagyon profin volt megcsinálva és felépítve. A tartalom is jónak mondható, annak ellenére hogy voltak itt-ott populista kijelentések. Összességében annyit elmondhatok, hogy az MSZP-től még nem láttam ilyen jól szervezett évértékelőt.
5/9 anonim válasza:
Sokat fejlődtek az tény, a kommunikácoió terén, ez a kampányidőszakban még nagyon jól jöhet!
9/9 anonim válasza:
Mi a véleményem róla? Hát a cikk alapján az, hogy híg fos, amit olvadt csokinak próbálnak beállítani. Ugyanolyan banda, mint akiket a nap 24 órájában, a hét minden napján fikáznak. Sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!