Akik nézték vagy hallgatták Gyurcsány évértékelőjét, mi a véleményetek az elhangzottakról?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 20:06
1/15 anonim válasza:
Őszintének tűnt! jajj nekem...mindjárt kapom a magamét
2/15 anonim válasza:
dobj egy linket, meghallgatom az életművészt .. úgy is régen láttam már mesét, jó lesz estére!
üdv
4/15 anonim válasza:
Hülyeség. Mindig is ezt mondja mindenki, ez sz*r az sz*r amaz sz*r. Ezt a legkönnyebb. Aztán meg ja hülyére vettünk amúgy 4 évig. Ez csak egy bohóc. Aki meg elhiszi, azt nagyon sajnálom az amnéziája miatt. És gyógyulást neki.
5/15 anonim válasza:
Gyurcsányt hazugozók hallgassák inkább Orbánt. Megérdemlik az "őszinteségét".
6/15 anonim válasza:
én gyurcsányt is hallgatnám, de Öszöd óta valahogy, mindig csak arra gondolok meg-megállva ...
7/15 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, ez az ember még mit keres a közéletben, miért nincs a börtönben?
8/15 anonim válasza:
Miért kellene börtönben lennie? Semmi olyasmit nem csinált, amit a többiek nem. Inkább Orbánnak lenne ott a helye, mert tönkretette az országot, és az emberek többségét.
Nem hallgattam a beszédét, mert eléggé bohóckodik.
9/15 anonim válasza:
Gyurcsány olyan,mint egy kutyapénisz.Benyomja a füledbe,és nem enged,míg az agyadig nem hatol.Utána már mindegy,meg vagy termékenyítve.Csak nehogy megbánjad,mint a kutya,aki kilencet fialt,és nem volt teje...
10/15 anonim válasza:
Gyurcsánnyal az erdőbe
Sz@rt vittetek kendőbe'
Feri nem bírta,letette
Pártársával etette.
Feri,az erdőbe'.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!