Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A migránspártiak gyűlölik és...

A migránspártiak gyűlölik és lenézik a vidékieket?

Figyelt kérdés

Pár kérdéssel lejjebb olvastam ezt a kommentet:

"A falusi lakosságnak köszönhetjük Viktort, a britek a Brexitet, az amcsik Trumpot. És főleg az idős falusi lakosságnak. Megkeseredett alkeszek üldögélnek a kocsmában meg a templomban, és jól megbeszélik egymás között, hogy milyen király lenne, ha az országuk szarrá menne és ők megint jelentősek lennének."

2017. júl. 11. 18:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
60%

10.: Én pl. legszívesebben behúztam volna egyet tavaly az egyik ex főnökömnek az utcán.

Gyorsan magamban átfutottam a BTK-t és mégsem tettem, pedig milyen jó dolog az a szabadság...

Na jó, mert a jó öreg liberóknak nincsen lábicsklójuk, amivel az urnához járuljanak..., csak a Mari néni a keresztényér oda a járókerettel.

Nos, ez is jelzi, mennyire fogyatékos az átlag liberális.

2017. júl. 12. 00:26
 12/41 anonim ***** válasza:
64%
A leírásban olvasható kommentből mégis mi alapján következtetsz "migránspártiságra"?
2017. júl. 12. 17:01
 13/41 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán kik azok a "migránspártiak" szerinted ma Magyarországon? Túl sok ugyanis tudtommal nincs belőlük.
2017. júl. 16. 09:59
 14/41 anonim ***** válasza:
71%-os nem menne át a másik kérdéshez, ahol oltári nagyot hazudott? Ráadásul megmutatta, hogy nem tudja mi az a konzervativizmus. Sem a liberalizmus.
2017. júl. 16. 13:19
 15/41 anonim ***** válasza:
19%
Migránspártiakból nincs sok. Pár álcivil szervezet tömöríti ezeket az embereket. A kérdésben szereplő hozzászólással pedig ne törődj, aki ezt írta, az csak egy megkeseredett "világpolgár". Egyébként pont azok a legnagyobb bunkók akik lenézik a falvakat és a vidéki embereket, és izomból parasztoznak. Csak azt nem értem, hogy az ilyenek miért nem tartják el saját magukat ott a nagyvárosban? Takarodjanak el és termeljék meg azt a kaját amire szükségük van.
2017. júl. 16. 13:38
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Melyik kérdéshez menjek, drága I. Ferenc József uram?
2017. júl. 16. 14:41
 17/41 anonim ***** válasza:
18%
A migránsokat kell lenézni
2017. júl. 25. 13:46
 18/41 anonim ***** válasza:
2017. júl. 25. 13:53
 19/41 anonim ***** válasza:
61%

Nem látom, hogy az idézett szövegben hol van a migránspártiság.

A falusi emberek sajnos többségében valóban buták és műveletlenek, nem tudnak viselkedni, nevetségesen öltözködnek és beszélnek, ezért néznek rájuk sokan furcsán.

Sajnos Magyarországon kialakult ez a kettősség, hogy a kultúra fellegvárai a főváros és a nagyvárosok, a klasszikus vidéknek (falu) meg egyszerűen nincs kultúrája, ha csak a kocsmában bepálinkázást és verekedést meg a csirkeólban gumicsizmában káromkodást nem tekintjük annak.

És ez nem lenézés, biztos falun is élnek normális emberek, de a legtöbbjük sajnos nagyon messze került attól, amit Európának nevezünk...

2017. okt. 10. 08:41
 20/41 anonim ***** válasza:
21%
Viszont a legtöbb falusi képes eltartani magát szupermarketek nélkül is. Egy városi...hááát...
2017. okt. 10. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!