A migránspártiak gyűlölik és lenézik a vidékieket?
Pár kérdéssel lejjebb olvastam ezt a kommentet:
"A falusi lakosságnak köszönhetjük Viktort, a britek a Brexitet, az amcsik Trumpot. És főleg az idős falusi lakosságnak. Megkeseredett alkeszek üldögélnek a kocsmában meg a templomban, és jól megbeszélik egymás között, hogy milyen király lenne, ha az országuk szarrá menne és ők megint jelentősek lennének."
10.: Én pl. legszívesebben behúztam volna egyet tavaly az egyik ex főnökömnek az utcán.
Gyorsan magamban átfutottam a BTK-t és mégsem tettem, pedig milyen jó dolog az a szabadság...
Na jó, mert a jó öreg liberóknak nincsen lábicsklójuk, amivel az urnához járuljanak..., csak a Mari néni a keresztényér oda a járókerettel.
Nos, ez is jelzi, mennyire fogyatékos az átlag liberális.
Nem látom, hogy az idézett szövegben hol van a migránspártiság.
A falusi emberek sajnos többségében valóban buták és műveletlenek, nem tudnak viselkedni, nevetségesen öltözködnek és beszélnek, ezért néznek rájuk sokan furcsán.
Sajnos Magyarországon kialakult ez a kettősség, hogy a kultúra fellegvárai a főváros és a nagyvárosok, a klasszikus vidéknek (falu) meg egyszerűen nincs kultúrája, ha csak a kocsmában bepálinkázást és verekedést meg a csirkeólban gumicsizmában káromkodást nem tekintjük annak.
És ez nem lenézés, biztos falun is élnek normális emberek, de a legtöbbjük sajnos nagyon messze került attól, amit Európának nevezünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!