Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma a rádióban hallgattam...

Jeverezi kérdése:

Ma a rádióban hallgattam ahogy beszélt Orbán lehet hogy megőrült? Annyi téveszmét összehordani sok volt.

Figyelt kérdés
Ma megdöbbentem mikor reggelizés közben hallgattam Orbán interjút a kossuthon talán. Mintha téveszmék gyötörnék Orbánt annyi butaságot, összeesküvés elméletet gyártott és nagy magabiztossággal kinyilatkoztatott. Vagy ez csak a retorika része lehet? Politikai fogás? Mit gondoltotk?

2017. júl. 7. 10:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

21:39

Azt nem is állítottam,hogy Soros egy földreszállt angyal. Valóban sok sáros dologban benne van,de éppen ezért jó beállítani közellenségnek. Az viszont túlzás,hogy már-már egy természetfeletti valaminek állítják be akinek egyetlen célja,hogy nekünk keresztbe rakjon. Különben is már alig pár éve lehet hátra komolyabb világváltó célokat már nem tud azalatt elérni.

Szóval a korrupció gumicsont ? Akkor Mészáros Lőrinc is tuti magának köszönhetően lett pár év alatt az ország egyik leggazdagabb embere...és semmi gondot nem okoz a korrupció a magyar gazdaságnak csak Soros miatt nem jutunk soha egyről a kettőre.

2017. júl. 8. 22:06
 22/26 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=MFDq5xmzfkQ

Még ha csak ott beszélne paranoid üldözési mániával védekezhetne hogy pl be volt rúgva, de ez nála állandó állapot. Kéne megint kezeltetnie magát.

2017. júl. 8. 22:12
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

22.06.

Senki nem állítja be Sorost másnak, mint egy ügyeletes ügynöknek. Meghal, jön az utódja, igyanavval a céllal, ugyanazokkal az eszközökkel.

A korrupció egy mellékes dolog, felszíni, a lényeg másutt van, azzal kéne törődni.

Ha pedig tudtod van egy KONKRÉT korrupciós ügyről, akkor kutya kötelességed mindent megtenni, hogy lelepleződjön.

2017. júl. 9. 02:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van egy kis sütnivalója tisztában van vele mi folyik itt nem kell nekem bizonygatni senki előtt. A törvény elé tárni meg teljes képtelenség Polt Péter és társai miatt.
2017. júl. 9. 23:58
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

23.58.

A média tárt karokkal vár! Persze, ha utólag kiderül, hogy rágalom volt, akkor felelősséggel tartozol.

2017. júl. 10. 01:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

44%-os te nem Habony Árpi vagy véletlenül ? :D

Ja ez eszembe se jutott megyek is :-) Különben attól,hogy valami nem bizonyítható még nem biztos,hogy nem úgy van. Például Al Capone-ra se bizonyították rá a legtöbb stiklijét az adócsaláson kívül mégsem gondolja senki,hogy csak rosszindulatból terjesztették el,hogy ő az USA legnagyobb maffia vezére.

2017. júl. 10. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!