Szerintetek is nevetséges, ahogy az Orbán-kormány a kevesebb mint 1681000 nemzetikonzultálóval büszkélkedik a közrádióban? Ezzel akar majd Brüsszelben érvelni, hogy a magyar választópolgárok kevesebb mint 25%-a állt ki a kormány álláspontja mellett?
ez a nemzeti konzultáció egy vicc
pl a kérdések stílusa opciói
"ön jobban él mint az emútnyócév alatt?
1 sokkal jobban
2 kimagaslóan jobban
3 sose volt ilyen jó"
ezek nem opciók hanem önfényezés
egy VALÓBAN jól teljesítő gazdaságot nem kell reklámozni hisz a szemeddel látod
ha egy kormányzás magát dicsérgeti abból lehet 120% ig tudni hogy hazudik
Szerintem ez nem olyan rossz arány. Pl. én alapvetően - bár nem minden kritika nélkül - egyetértek a Fidesz migránspolitikájával, de nem szoktam ilyen konzultációs papírokat kitölteni. És sokan vannak így.
Bizony elég nagy szám ez. Hogy ennyien vették a fáradtságot és szántak rá pár percet, a legtöbben csak behajítják a kukába.
Ha hozzáveszem a kvóta népszavazást, ahol darabra többen szavaztak a kvóta ellen mint ahányan pl. az EU tagságunk mellett annak idején - akkor ez nem is olyan kicsi támogatottság.
Az ellenzék ehhez képest mit tud felmutatni?
Makikám!
Az országban vagyunk kb 9 millióan, ha nem többen...
Ebből csak 1.600.000-en küldték vissza az ívet.
Hogy a fonnyadt gránátba jött ki a Fidesznek a "99%-os" "mindent elsöprő siker"?
Ja, a tavalyi nemzeti moslék "sikere" "98%-os" volt, most meg "99%"???
Nem furcsa ez az irreálisan magas arány?
Nem veszed észre, hogy a képedbe hazudnak, hülyének néznek?
Teszem hozzá, tavaly 3 millióna küldték vissza az ívet, akkor volt "98%"-os a siker, a mostani 1.600.000 visszalüldöttre meg "99%" "mindent elsöptő történelmi siker"...
Ez most hogy is van? :D
4.
Ez ugyanaz mint a választásokon. Aki nem küldi vissza/nem megy el szavazni annak a véleménye nem számít. Mondom úgy, hogy én sem vettem részt ebben a konzultációban sem.
Aki nem fejezi ki a véleményét, annak nem lehet figyelembe venni a véleményét. Vagy ha igen, áruld el, hogyan?
"Teszem hozzá, tavaly 3 millióna küldték vissza az ívet"
Az egy népszavazás volt. Egyébként, az a fájdalmas igazság, h 1.7 millió szavazattal meg lehet nyerni egy választást, 3.3 millióval pedig egyeduralkodó vagy. H ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga, de lebecsülni nem ajánlatos.
Mégis mit vártál? Már eleve a kérdések is hibásak voltak, nem csupán a 2 lehetséges opció, amiből az egyik teljes bullshit.
Aki pedig le merészelte írni a saját véleményét, az már egyből érvénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!