Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma a rádióban hallgattam...

Jeverezi kérdése:

Ma a rádióban hallgattam ahogy beszélt Orbán lehet hogy megőrült? Annyi téveszmét összehordani sok volt.

Figyelt kérdés
Ma megdöbbentem mikor reggelizés közben hallgattam Orbán interjút a kossuthon talán. Mintha téveszmék gyötörnék Orbánt annyi butaságot, összeesküvés elméletet gyártott és nagy magabiztossággal kinyilatkoztatott. Vagy ez csak a retorika része lehet? Politikai fogás? Mit gondoltotk?

2017. júl. 7. 10:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 15:28

Így van. Kényszermozgása van neki, mindig matat valamit, nem bír megmaradni. A másik: nem néz a szemébe annak, aki beszél róla, érdemes megfigyelni ezt a parlamenti közvetítéseknél. Úgy csinál, mintha jegyzetelne. Tróger kretén pszichopata alak.

2017. júl. 7. 15:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A szemkontaktus kerülésére még annyira nem figyeltem fel,de ezt is nézem akkor mostantól :)

Különösen akkor jön ez elő amikor Vona Gábor szólal fel vele szemben akkor határozottan látszik,hogy majd szétkapja az ideg. A válaszain is látszódik ez. Folyton mellé beszél direkt kerüli a kínosabb kérdéseket és még neki is áll vádaskodni gondolván hátha eltereli a figyelmet.

Tipikus személyiségzavaros.

2017. júl. 7. 21:51
 13/26 anonim ***** válasza:
Pontosan. Nyugodtan nézd meg, Vona felszólalásai közben hogy viselkedik. Sose néz rá. És másra sem, aki hozzá beszél.
2017. júl. 7. 21:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Texasi kopó; az ellenséget nem az gyártja, aki észreveszi.

Másik; nem tudom, miről beszélsz. Amikor én látom, a szemébe néz annak, akivel beszél. Riportereknek; aztán beszéd közben ahogy gondolkodik, egy-egy pillantás másfelé, de úgy általában, lényegében szembenéz azzal, akivel beszél.

Kérdező; neked valami bajod van, a kérdésed is kamu. Tisztességtelen ember vagy.

2017. júl. 8. 15:24
 15/26 anonim ***** válasza:

"Másik; nem tudom, miről beszélsz. Amikor én látom, a szemébe néz annak, akivel beszél. Riportereknek; aztán beszéd közben ahogy gondolkodik, egy-egy pillantás másfelé, de úgy általában, lényegében szembenéz azzal, akivel beszél."

Nem arról írtam, hogy ő kire néz, amikor beszél, hanem ha hozzá beszél valaki a parlamentben, akkor ő sose néz rá, vagy csak nagyon ritkán, inkább úgy tesz, mint aki bőszen jegyzetel, közben csak maszatol valamit.... de olyan is van, hogy közben a mellette ülő Semjénnel diskurál, xarik rá, hogy hozzábeszélnek. Több Vonás felszólalás is így van, youtube-n van elég sok videó. Érdemes nézni a Fidesz tagok arcmimikáit, testtartásukat, grimaszukat egy-egy ellenzéki felszólalás alatt, mennyire pökhendiek, arrogánsak, lenézőek a másikakkal szemben...

2017. júl. 8. 17:54
 16/26 anonim ***** válasza:

17.54.

Biztos oka van. Én az európai parlamenti közvetítést láttam, ott nem így volt. Jegyzetelni jegyzetelt, mi mást csinálna, ha a másik beszéde közben eszébe jut valami, amit majd mondani fog válaszként.

Amit nem értek, hogy miért kell alapból rosszindulattal nézni. És ilyen nyilvánvalóan valótlan kérdéseket kiírni.

2017. júl. 8. 19:21
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

,,az ellenséget nem az gyártja, aki észreveszi"

De azért valljuk be,hogy erősen felnagyítják Soros szerepét a dolgokban. Meg úgy hirdetik,hogy Soros pénzeli Botkát és Simicska futtatja a Jobbikot mintha valamivel tudnák ezt bizonyítani holott csak a levegőbe beszélnek. Ha felmutatnak ezekre valami nyomós bizonyítékot akkor elhiszem,de addig csak üres vagdalkozás marad az egész,amit úgy állítanak be mintha ez lenne a nyilvánvaló igazság.

Igaz a Jobbik meg nyomatja,hogy Orbánék mennyire korruptak,de ez azért egészen nyilvánvaló mégha olyan jól le is papírozta a Fidesz a dolgokat,hogy talán sosem lehet bebizonyítani.

2017. júl. 8. 20:15
 18/26 anonim ***** válasza:

"Biztos oka van. Én az európai parlamenti közvetítést láttam, ott nem így volt. Jegyzetelni jegyzetelt, mi mást csinálna, ha a másik beszéde közben eszébe jut valami, amit majd mondani fog válaszként. "

Igen lehet, biztos ezért szokott a mellette ülővel közben röhögcsélni. Amúgy meg a válaszaiban állandóan mellébeszél, sose arra válaszol, amit kérdeznek tőle, akkor tehát mit jegyzetel?

2017. júl. 8. 20:20
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

20.15.

Nincs eltúlozva, hogy Soros mit csinál. Ő maga se titkolta. Csak sokakat így-úgy lefizet, hogy jó hírét keltsék.

A baj az, hogy jóval korábban kellett volna a felvilágosító munkát kezdeni, hogy mindig idejében tudják az emberek az aktuális tevékenységét. Hogy ne legyen olyan, aki manapság olyat mond, hogy 2 éve még a kutya sem tudta, hogy ki a Soros.

Mert az van, hogy nem mindenki látja akkor amikor valami történik, hogy mi van, és sokan nem emlékeznek, nem teszik össze a korábban történteket.

A korrupció emlegetése meg olyan gumicsont, mint a homoszexuálisok hírekben tartása.

2017. júl. 8. 21:39
 20/26 anonim ***** válasza:

20.20.

Mondom, én csak az európai parlamenti közvetítést láttam, ott nem beszélt mellé. Amikor egyszer oldalra szólt valamit, utána egy papírt kapott, azt kérhette.

Biztos, hogy a magyar parlamentben otthoniasabb a viselkedés, a stílus, minden, hiszen mindenki otthon van. Otthon, a családjában mindenki kötetlenebb.

2017. júl. 8. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!