A "sorosozó" kampány leállítását kéri a Mazsihisz elnöke. Miért nem határolódik el inkább Sorostól?
A Mazsihisz szerint a kampány alkalmas antiszemita indulatok keltésére. Szerintem meg azt látják az emberek, hogy rokon esetében a legutolsó féregért is kiállnak a magyarok ellenében, rosszabb (vagy jobb?) esetben nem szólnak, nem határolódnak el. Ez inkább alkalmas az antiszemita indulatok keltésére, mint a "sorosozó" kampány.
Vélemény?
Soros jó arc, miért akarnának elhatárolódni tőle?!
Viszont ez az "alkalmas antiszemita indulatok keltésére" dolog egy baromság a Mazsihisztől is, hiszen a kutyát nem érdekelte eddig, hogy Soros zsidó-e vagy sem.
"rokon esetében a legutolsó féregért is kiállnak "
Ez baromság. Pl. a liberális zsidók egyfolytában ostorozzák Netanjahut.
#8, szerintem nem így van. Nem tudom elfogadni, hogy a több támadást "máshogy nem lehet kezelni, csak úgy, hogy újra a migránsokat tűzzük ki fő ellenségképnek, nem sorost".
Szerintem lehet úgy kezelni, hogy egyértelműen elhatárolódnak sorostól, aminek a várható eredménye, hogy soros kevesebb "kopasz barom"-ban kelt antiszemita indulatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!