Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Az a haza, ahol megfizetnek"...

"Az a haza, ahol megfizetnek" Mit szóltok ehhez a mai magyar fiatalok véleményéhez?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
68%

22: Senki nem mondta, hogy itt kell dolgozni, ha itt nem találtad meg a számításaidat.

De szerinted, ha valahova odaköltözöl az automatikusan az hazád lesz? És ahol születtél, éltél az automatikusan megszűnik az otthonodnak, hazádnak lenni???

2017. júl. 1. 14:20
 22/54 anonim ***** válasza:
53%

"A beszűkült látókörű inkább az, aki hagyja magát lehúzni és semmibe venni és megelégszik a xarral, jó neki a xar is."

Nézőpont kérdése. Én sem értek mindenben egyet velük, de a magyar kormány legitim és megint jó eséllyel néz a választások elé. Most lehülyézel 2 - 3 millió embert aki rájuk szavaz? Ugyan milyen erkölcsi alapon? Ki vagy te?

"Helyes. Az értelmesebbje jöjjön is csak ki, az olyan begyepesedett életképtelen hazabu*ik meg maradjanak is otthon egymás nyomorát támogassák és éljenek ők a lehúzásban, havi 200 órát dolgozva."

Épp arról beszélek, hogy az életszínvonal és a hazaszeretet két külön dolog és aki ezt nem látja, az a beszűkült tudatú, szűk látókörű stb.

Amúgy én is külföldi munkavállaló vagyok.

2017. júl. 1. 14:22
 23/54 anonim ***** válasza:
7%
Most őszintén? Évente 2szer megyek haza, azt is csak azért, mert intézni kell valamit. És igen, előbb érzem ezt otthonomnak, mint mondtam, itt megbecsülnek, nem köpnek le az utcán, nem azt nézik mim van, nem turkálnak a pénztárcámban és nem foglalkoznak a magánéletemmel. A gyárhoz, ahol dolgozom nemrég jött 3 magyar. Mindegyik kérdése az volt, mióta vagyok ott és mennyit keresek... hányinger az ilyen...
2017. júl. 1. 14:23
 24/54 anonim ***** válasza:
62%

" Most lehülyézel 2 - 3 millió embert aki rájuk szavaz?"

Ha neked igy tetszik, akkor igen. Le. Mert ennyi agy mosott 2 bites agyú fidesz birkához csak gratulálni lehet.

Mellesleg te ki vagy, hogy eldöntsd kire van szükség és kire nincs?

2017. júl. 1. 14:26
 25/54 anonim ***** válasza:
58%

"És igen, előbb érzem ezt otthonomnak, mint mondtam, itt megbecsülnek, nem köpnek le az utcán, nem azt nézik mim van, nem turkálnak a pénztárcámban és nem foglalkoznak a magánéletemmel."

Nem tudom, én 42 éves vagyok, soha nem köpött még le senki az utcán, miért is tenné bárki? Fizetni sokat fizetek minden szarért, az igaz, de nekem sem ismeretlen Nyugat Európa, ott sincs ingyen semmi. A magánéletet sem értem, itthon ki szólt neked bele? Nekem még soha senki.

"Mindegyik kérdése az volt, mióta vagyok ott és mennyit keresek... hányinger az ilyen..."

Ezt sem értem. Ha valaki megkérdez mennyit keresek, megmondom neki forintra. Miért, titok? Nem azt kérdezte hány cm a ..szom. Én a mostani cégemnél 2014 január 15. óta dolgozom, huh, most már tudod. Micsoda intim részlet.

2017. júl. 1. 14:28
 26/54 anonim ***** válasza:
39%

Aha! Magyarázkodnak a zsoldosok.

A zsoldos oda megy, ahol (több) pénzt kap. Ha az ellenség fizet jobban, akkor azt szolgálja.

A hazafi kész a hazáját menteni, ha az bajban van. Természetes módon az el nem fogadható dolgokat ő sem fogadja el, de számára nem a távozás, majd a kívülről kárörvendés a megoldás, hanem felveszi a harcot, és az élete árán is védi a hazáját, és minden erejével azon van, hogy a haza sorsa jobbra forduljon. A zsoldos számára ez persze semmit sem jelent. Ő oda megy ahol több pénzt kap.

2017. júl. 1. 14:29
 27/54 anonim ***** válasza:
44%
25: én itthon élek, de még sose tapasztaltam ilyeneket, amiket írtál. Ezt bírom, amikor valakinek nem jöttek itthon össze a dolgok, és akkor szerinte itt már minden és mindenki rossz és biztosan mindenkinek rossz és biztosan mindenki rosszul és rosszul keres. Hát nem!
2017. júl. 1. 14:30
 28/54 anonim ***** válasza:
7%
Konkrétan annyi, hogy mi köze van egy tök ismeretlennek ahhoz, hogy én miből és mennyiből élek. Ja kb semmi. Miért kéne nekem erről bárkinek is beszámolnom? A magyarok csak ezt tudják. Sápítozni, jajgatni, nézni a másikat, irigykedni és turkálni a másik zsebébe.
2017. júl. 1. 14:32
 29/54 anonim ***** válasza:
61%

"Mellesleg te ki vagy, hogy eldöntsd kire van szükség és kire nincs?"

Nem döntöm el, puszta logika. Melyik országnak van szüksége arra, hogy olyanok lakják, akik nem szeretik a hazájukat?

Hogy is mondja az amerikai? Love it or leave it.

2017. júl. 1. 14:32
 30/54 anonim ***** válasza:
41%

"Sápítozni, jajgatni, nézni a másikat, irigykedni és turkálni a másik zsebébe."

Pubi, itt te nyavalyogsz folyamatosan, hogy itthon beleszóltak az életedbe meg leköptek az utcán. Mit jajgatsz, ott vagy már a kánaánban. Miért egy magyar fórumon lógsz?

2017. júl. 1. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!