Mit szóltok ehhez a Magyar Idők idézethez?
"Aztán ott vannak az úgynevezett kis pártok. „Orbán Viktort el fogjuk söpörni!” – üvöltik, miközben 200-300 ember lófrál körülöttük az Országház előtt. Karácsony Gergely és Szigetvári Viktor, a PM-nek és Együttnek elnevezett törpepártok vezérszónokai önmaguknak is hazudnak, nem beszélve a választóikról, ha léteznek még olyanok egyáltalán. Az önértékelési zavarokból nem lehet hiány a magát zöldpártnak tartó, de Schiffer András háttérbe vonulását követően valójában csak röhejpártnak nevezhető LMP-ben sem."
Nagyon jó cikk!
Egykor a Fidesz is kis, néhány száz fős csoport, párt volt, így azért nem kellene őket teljesen lebecsülni.
Ezek a kis pártok, a PM, Együtt, Liberálisok a KDNP-hez hasonlóan egy nagy koalícióba tömörülnek, így önálló győzelem nélkül is hatalomra kerülhetnek.
A Magyar Időket nem érdemes olvasni, Orbán szócsöve! Az nem meglepő, hogy a Fideszen kívűl mindenkit ócsárol. Arrónem ír, hogy a Fidesz nemcsak önmagának, de az egész világnak hazudik.
Nem vagyok egyik párt híve sem, de nem is dőlök be a Fidesznek.
"A Magyar Időket nem érdemes olvasni, Orbán szócsöve!"
Na, szerinted miért tetszik ennyire a kérdezőnek?
A "cikk" írója egy kimondottan Fidesz oldali egyén aki nem csak a Magyar Időknek, de a kormányoldali Karc FM-nek is dolgozik. Olvastam már okfejtését a Jobbik ellen is, meg minden ellen, de egy cikket nem láttam volna még ami kritikus a Fideszhez.
Ez a cikk is azon a szinten van mint a 3000 példányszámos Magyar Idők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!