Miért van szükség híradóra egy sport csatornán (m4sport)?
Médiatörvény - minden Magyarországon bejegyzett tévécsatornán kötelező híradót közvetíteni.
"a legalább 15 százalékos közönségaránnyal bíró rádió- és tévéadóknak kötelező reggel legalább 15 perces, este pedig 20 perces önálló hírműsor előállítása, melyben max. 20 százalék lehet a bűnügyi tartalom."
Az, hogy ezen felül a csatorna hogyan tervezi meg a műsorszerkezetét, már rajtuk múlik. Ha nem egy percben lenne híradás, akkor majd a kötelező híradóban lenne ugyanaz.
ezt a szavazók akarták
tudták jól hogy a fidesz diktatorikus elemekkel pl médiatörvény, szólásszabadság korlátozása (plakáttörvény)
csak a fidesz média demagóg gyűlölködő propagandáját közvetíthetik
nézz meg pár diktatúrát hogyan is kezdődött, az első mindegyiknél a rádió, tv befolyásolása
terikenénike meg örül a fotelba hogy "jaj régen gyilkosság stb volt a tvbe most meg cuki állatkák de jó is most hát már nincsenek ilyenek" de vannak csak a fideszes közmédia nem a valóságot hanem az ország jobban teljesít bődületes baromságot sugározza
" Jórészt a migránsok és a baloldal ellen uszítanak. Csak én találom undorítónak ezt?"
Szerintem a kormányellenes liberális úszítás az undorító
"Csak én találom undorítónak ezt?"
Én is undorítónak tartom, tekintve hogy aki sport csatornát néz, az sportot akar látni nem a kormány aktuális uszítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!