Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis miért kell a melegházass...

Mégis miért kell a melegházasság bevezetéséhez népszavazás?

Figyelt kérdés
Az odáig oké, hogy alkotmánymódosítás DE mégis miért kéne olyan kérdésben a nép véleményét kérni, ami az ő életükre 0%-ban van kihatással? Egy heteroszexuális embernek az ég adta világon semmi köze ahhoz, hogy két meleg ember összeházasodik. Neki ettől se jobb, se rosszabb nem lesz az élete. Ez nagyjából olyan, mintha én szavaznék arról, hogy Magyarországon a néger nők vehessenek-e jégkrémet a boltban. A melegházasságról tartandó népszavazás csupán a többség erőfitoktatása a kisebbséggel szemben, illetve az emberi gonoszság megnyilvánulása (legalábbis a visszamaradottabb országokban) -> nehogy már más boldog legyen, ha nekem szar a házasságom, meg az életem, akkor nehogy már a másiknak jobb élete legyen etc.
2017. jún. 25. 10:46
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
4%

Akkor azokban az orszàgokban mèrt van pride felvonulàs ahol a meleg hàzassàg legalizalva van? Amugy a követelès nem àll meg a hàzassagnal,pl Kanadàban,màr az angol nyelv àtíràsàt kovetelik,hogy ne l egyenek benne nemek, az lgbt közössèg azt vàrja,hogy mindenki rajongjon a homoszexualitàsèrt.milyen toleranciàròl beszèlsz a tavalyi Stockholmi pridon az volt az egyik program,hogy a bibliat lehetett tűvel bokdosni,ez a nagy tolerancia?! Hollandiaban a hompszexualis Parok alig husz szàzalèka el hàzassàgban,kanadàban a hivatalok nem adnak ki vàlàsi adatokat a homoszexualis hàzaspàrokrol,

9

2017. jún. 25. 14:26
 32/54 anonim ***** válasza:
86%

# 33

Elnézést, rosszat írtam. A példa az lenne, hogy MINDENKIT eltiltanak a boxtól. Ez elvileg egyenlő bánásmódot jelentene, csakhogy valójában nagyon is diszkriminatív, mert az egyik csoportot nem (vagy alig) érinti, a másikat meg nagyon is.

Érthető? Tehát a melegek tudnak házasodni ellenkező neművel, de ez a jog számukra semmit nem jelent. Kb. olyan, mintha neked megengednék, hogy ingyen felmehess a Holdra, de te ezt a hátad közepére (se) kívánod. Ezért ez a jog mit sem ér.

Hogy miért akarnak a melegek házasodni? Talán azért, mert össze akarják kötni életüket egy általuk szeretett személlyel. Kb. olyan, mintha te csak ellenkező neművel házasodhatnál...

2017. jún. 25. 14:26
 33/54 anonim ***** válasza:
16%
Amugy sok meleg maga se ért egyet a homo-hàzasàggal... ezt csupàn javarèszt a hangado jogvedoik akarjàk így beàllíttani..amugy Magyarorszàgon van bejegyzett elettarsi kapcsolat,a komprumisszum.meg van,akkor Mi a bajod?
2017. jún. 25. 14:29
 34/54 anonim ***** válasza:
73%

# 34

Igen, ezt már írtam is, hogy a téma a legtöbb nyugati országban már tárgytalan, pont az élettársi kapcsolat miatt.

2017. jún. 25. 14:31
 35/54 anonim ***** válasza:
4%
Amugy eppen Kanadàban a legnagyobb ez az LGBT őrület...az egyik Psychologus ismerősömet,homofobia ellene kurzusra itèltèk aminek a költsègeit magànak mellett fizetni,mert Arra megàllapítàsra jutott,hogy a legtöbb homiszexualis pàrok àltal nevelt gyereknek hianyzik egy apa ès anya... kanadàban Jogi körülmények között, ez a vita amit mi Most itt teszünk,nem lehetne a nemzeti televíziòban ,mert a Hate Tribunal Birosag jönne, èn nem irtam semmi szemèlyeskedőt vagy gyűlölködőt,csak azt fejtettem ki normàlis hangnemben,hogy,mèrt nem eertem egyet a homo-hàzasàggal,de kanadàban ezt nyilvanosan nem tehetnèm meg,a Jogi következmènyek miatt,eppugy nem tagadhatnàm.meg az ettermemben egy homoszexualis lakodalom tartasar vagy egy varrodaban ruhakèszítèst egy ilyen esküvőre,ennyit arrol,hogy semilyen negativ hatasa nincs Senkire,mert igenis a vallàs ès szabad vèlemènnyilvanitast korlatozza,ahogy a szabad iparűzèst is
2017. jún. 25. 14:45
 36/54 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a 36%-osnak nagyon durva tévképzetei vannak. :D
2017. jún. 25. 15:10
 37/54 anonim ***** válasza:
5%

mert divat langyosnak lenni a nyugat pedig ezt támogatja. azért.

a cél, hogy minél jobban elkorcsosuljon az emberi társadalom, és a gyerekek ebben a rémálomban és káoszban nőjenek fel, ahol férfi férfi farkát szopja, és magukat bizonyos "tanult embereknek" nevező személyek magukat "menekültnek" nevező terroristákat támogatnak.

Aki ebben nő fel, és megéri a 25-30 évet annak az elméje alapból olyan háborodott lesz, mint a kor maga amiben fogant..

2017. jún. 25. 16:53
 38/54 anonim ***** válasza:
4%
Az ő házasságuknak nincs értelme, mivel nem lesz belőle reprodukció, a melegházasság egy támadás a család ellen
2017. jún. 25. 18:19
 39/54 anonim ***** válasza:
94%

"Az ő házasságuknak nincs értelme, mivel nem lesz belőle reprodukció, a melegházasság egy támadás a család ellen"

Az ilyen kijelentés meg támadás minden házasságon kívül született gyerekkel meg terméketlen, de házasságban élő hetero párral szemben, vagy házasságban élő, de gyermeket szándékosan nem akaró párral.

2017. jún. 25. 18:29
 40/54 anonim ***** válasza:
91%

Ki kell ábrándítsam a mások magánéletében vájkáló, homofób kommentelőket, hogy max. 10 éven belül lesz itt is melegházasság.

Előbb utóbb Németország, Ausztria és Csehország is bevezeti, Németország több mitn valószínű hogy hamarosan bevezeti. Ha ezek meglesznek, akkor mi fogunk lassan következni.

2017. jún. 25. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!