Mégis miért kell a melegházasság bevezetéséhez népszavazás?
Én azt nem értem, hogy egyáltalán miért kellene bevezetni a melegházasságot?
Miért nem jó neked az élattársi kapcsolat?
" ha a libsiken múlna kecse és ember is házasodhatna."
Ha a "libsiken" múlna, akkor le tudnád írni helyesen azt a szót hogy "kecske".
"Ha a "libsiken" múlna, akkor le tudnád írni helyesen azt a szót hogy "kecske"."
Szokás szerint érvek nem érkeznek a felvilágosult, értelmiségi oldalról, csak egy kétségbeesett kapálózás a nyelvtannal kapcsolatban.
Én már csak egy kávét szeretnék két cukorral.
Remélem, hogy jól megfizetnek téged a folyamatos magyar- és emberiségellenes kérdések kiírásáért, mert keményen megdolgozol a pénzedért, az biztos.
Persze, engedélyezni kell a b...zik házasságát, hogyne.
Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy más országban már azt kérvényezik, hogy legyen engedélyezett a vérfertőzés és a pedofília.
Miért ne? Van, akinek az is normális.
És aztán jön a zoofília, a nekrofília meg még ki tudja, mi.
A társadalom beteg, és egyre betegebb lesz. De az ilyen társadalmak 100%-ának az volt a sorsa a múltban, ami most is lesz: pusztulás.
Tetszik vagy sem.
7-es idióta, te sem tudtál mibe belekötni sötétkém, csak egy 1 betűs elgépelésbe.
Mitől lett ilyen éles a szemed, csak nem a farbakukitól? El is hiszem, hogy jól kidülledt tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!