Pocsék a magyar egészségügy?
Nem tudom. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak.
Pl. terhesen megmentették az életemet, mert felkészült volt az orvos, mert lépni és a vizsgálatokkal sem késlekedtek. Azonnal körülnyüzsögtek, vért vettek, ultrahangoztak, vizsgáltak, fél órán belül nőgyógyászt kerítettek, átvittek egy szülészeti klinikára vizsgálatokra, majd vissza a sebészetre. Attól, hogy beléptem a kórház kapuján, és jeleztem, hogy gond van, 5 óra kellett, hogy eljussak a műtőasztalig. Addigra minden eredmény megvolt.
Mondjuk a másik két ügyeletes orvos haza akart küldeni. Ha nincs az osztályvezető, akkor már a gyerek se, és én se élnék.
Mindig csak azt hallottam, milyen fos az egészségügy. Én ott és akkor nem ezt tapasztaltam. Profi csapat volt, azt a két orvost leszámítva.
"És erre fizessünk havi 7200 forintot."
Ez mondjuk jó nagy baromság.
Ha éves szinten tolsz egy vérvételt meg egy ultrahangot, már kihasználtad azt a pénzt.
"Ha éves szinten tolsz egy vérvételt meg egy ultrahangot, már kihasználtad azt a pénzt."
Igen csak mindenki különböző mértékben veszi is igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Van, aki két évben egyszer, van aki meg hetente mondjuk.
Egyébként egy megfázásra felírt antibiotikum is kimeríti a keretet, mert sok gyógyszeren eleve TB támogatás van.
Én ezzel tisztában vagyok, viszont jót röhögtem, hogy valaki elvárja havi 7200 forintért, hogy ne legyen várólista.
Pont azért van várólista, mert tele vagyunk 7200 forintos "emberekkel".
Na meg a stadionok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!