Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az ország...

Miért van az, hogy az ország 3 legnagyobb pártja populista, demagóg, antieurópai, keleties, leragadt csődtömeg?

Figyelt kérdés

Fidesz=MSZP=Jobbik

Ezek után nincs miről beszélni. S a vicc az ,hogy a 3 közül még a fidesz a legmérsékeltebb, azt is nagyon rossz szemmel nézik az Eu-ban, de egy MSZP vagy egy Jobbik esetén szerintem egyenesen kitiltanának minket az EU-ból.

Annyira szomorú és kiábrándító, hogy a narancsbolsevik fidesz két legnagyobb ellenfele egy szálasista és egy rákosista párt.

2017. jún. 2. 23:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Egy kezdő rezidens 93 ezret keres,akkor szerinted ők is proli.

Proli nem a fizetése miatt lesz az ember,hanem a szokásai miatt.

Ismerek olyan,aki havi több százezret keres és pl a legdrágább cigit szívja "mer' az olyan menő".

2017. jún. 4. 12:29
 32/35 anonim ***** válasza:
*+k
2017. jún. 4. 12:29
 33/35 A kérdező kommentje:

Nem proliztam le senkit, aki 170 alatt keres, csak megállapítottam ,hogy 170-es keresetűeket fognak lehúzni, hogy a proliknak kedvezzenek. Hogy ki a proli, az valóban nem csak keresettől függ, hanem sok más összetevője is van.

Nyugaton a több kulcsos adónak azok a kedvezményezettjei ,akik 170ftnak megfelelő pénznél jóval többet keresnek, mert ott még azok is szegénynek számítanak. Tehát nyugaton olyan emberek kapnak adókedvezményt, akik itthon gazdagnak számítanának.

Tehát akik ilyen keresettel rendelkeznek, több mint valószínű, h egy részük kimenne az országból egy többkulcsos adó esetén átmennek nyugatra ,ahol többet is keresnének és még adókedvezményt is kapnának mert az ottaniakhoz képest így is csórónak számítanának.

Szóval egy ilyen többsávos esetben még több siekres és tehetséges ember húzná el a csíkot innen.

Amúgy sem értem, miért gondolja bárki igazságtalannak az egykulcsos adót, végül is mindeki ugyanazat a 15 %-ot fizeti, tehát ha 1 milliót keres ,akkor annak a 15%-át, ha százezret, akkor annak a 15%-át, most komolyan ebben mi az igazságtalan?

2017. jún. 4. 13:14
 34/35 anonim ***** válasza:
Ha már a szegény orvosokról van szó, a CEU bezárása helyett inkább a magyar orvosképzést kellene leállítani, mert nagyon drága, és a fiatal orvosok a gazdag EU-ba mennek dolgozni.
2017. jún. 5. 22:49
 35/35 anonim ***** válasza:
Nézd az ilyen barmoknak mint te, nem sok van hátra. Eltűntök a lengyelpiac forgatagában a sok neylonzacskó között holnapra.
2017. aug. 8. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!