Miért van az, hogy az ország 3 legnagyobb pártja populista, demagóg, antieurópai, keleties, leragadt csődtömeg?
Fidesz=MSZP=Jobbik
Ezek után nincs miről beszélni. S a vicc az ,hogy a 3 közül még a fidesz a legmérsékeltebb, azt is nagyon rossz szemmel nézik az Eu-ban, de egy MSZP vagy egy Jobbik esetén szerintem egyenesen kitiltanának minket az EU-ból.
Annyira szomorú és kiábrándító, hogy a narancsbolsevik fidesz két legnagyobb ellenfele egy szálasista és egy rákosista párt.
Erre van igény, a politikusok csak kiszolgálják az egyszerű népek vágyait.
DK-t mért hagytad ki? Most nem tudom eldönteni, hogy sértegetni akarod őket, azzal hogy meg se említed vagy épp ők a nagy kedvencek akik nem demagógok :D
Amúgy az MSZP-vel EU-s szinten nem lenne baj, esetleg mi szívnánk, mert inkompetensek és hogy az EU is örüljön külföldi cégekkel karöltve lopnak.
A Dk jelentéktelen. Nincs számottevő szavazóbázisa.
Egyébként elvi szinten normális európai párt látszatát kelti, de a valóságban persze ugyanolyan demagóg sajnos mint az összes többi.
A Fideszesek és Jobbikosok nem járnak páholyban. Az csak a balliberális pártoknak van.
A Fidesz és Jobbik nem antieurópai pártok. Az eu -t irányító hatalom az antieurópai, hiszen ők akarják lecserélni a lakosságot migránsokra.
Csak a keleties leragadságban van igazatok. Tényleg kádári módszereket alkalmaznak és tényleg lopnak.
Én a valódi europeer gondolkodást várnék a pártoktól(vagy legalább egy lenne, aki így gondolkodik) és mit kapok helyette, egy szovjetuniót idéző katyvaszt.
S bár rengetegen hirdetik és állítják magukról, hogy ők mennyire "európaiak" a valóságban rohadtul nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!