A Jobbik tényleg tudna kezdeni valamit a cigányokkal?
Oké, szerintem a kérdés további megvitatása érdekében érdemes lenne kikeresni a Jobbik erre a részére vonatkozó programtervezetét.
Ugyanis jobban működő helyeken nem úgy nézzük meg egy párt életképességét, hogy hatalomra juttatjuk őket, hogy majd kiderül, hanem elolvassuk mit kínál, felmérjük, hogy van e értelme és lehetősége, aztán eldöntjük akarjuk-e ezt.
A szavazás egy felelősségteljes döntés, nem pedig tippelés vagy próbálgatás!
Időpont ma 18:29
A fideszet anno 2010-ben es 2014-ben elolvasta szerinted barki is? Senki... amit hall a mediabol, vagy a szomszed Mari nenitol, annak hisz es szerinte az ugyis van...
22, erre csak annyit tudok mondani, hogy.. azt várom el, hogy... legyen.. tánc!:D
Ez a kérdés egyértelműen a Jobbik programjára vonatkozik. Szavazni még csakcsak lehet pofára, de egy párt programjáról nyilatkozni úgy, hogy nem tudunk semmit a programról...
Aztán... "nehéz döntésnek nehéz döntés volt de.. cc.. döntöttem."
(Forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=xJdgjnK8Sfw
a hozzáértő szavazók)
Érdekel még valakit a cigány-magyar ellentét?
Ma már ennél sokkal súlyosabb a magyar-magyar ellentét. Az Orbán-hívők csapnak össze a más hitű magyarokkal.
"Ma már ennél sokkal súlyosabb a magyar-magyar ellentét."
Nem tudom, a magyarok kénytelen dolgozni, és csak akkor késelnek meg, ha mondjuk elmebeteg, és nem azért, mert ezt tanulta és megér neki 5 ezer Ft-ot.
"Ezeket a mindenféle integrációs programokat nyugodtan elfelejthetjük. Feneketlen pénznyelő, ahogy eddig is volt. És semmi eredménye nem lett."
27es! Mondj már pár integrációs programot az elmúlt 10 évből!:D Pénzt valóban vitt el, de nem az integrációs program, hanem a Flóri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!