Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik tényleg tudna kezdeni...

A Jobbik tényleg tudna kezdeni valamit a cigányokkal?

Figyelt kérdés

2017. máj. 29. 16:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
22%
Tudna! Csak a libsiknek nem tetszene a dolog, nekik kellenek akik miatt "aggódhatnak" és cserébe pénzeket nyúlhatnak
2017. máj. 29. 17:29
 12/32 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudni, hogyan érted, vagy hogyan akarod érteni saját kérdésedet. A létezett "szocializmus" annyiban megoldotta (részben) a munkanélküliségből adódó gondokat, hogy munkalehetőségeket teremtett, ahová képzetlen munkaerő is megfelelt (emellett létezett a közveszélyes munkakerülés intézménye is), aminek egyik vetülete volt, hogy bizonyos önálló vállalkozásokhoz (pl. rongy- és toll-begyűjtés, használtcikk kereskedelem) nem kellett semmiféle szakmai végzettséget igazoló tudás, nem volt szigorú könyvvezetési kötelezettség és számlaadási kötelezettség. Vagyis az állam "belátta", hogy nyomtató lónak nem szabad befogni a száját. Hogy a fenébe tudná ezt a jobbik megvalósítani, ha náluk okosabbak sem tudták ?? A világ ugyanis a fokozott ellenőrzés és nyilvántartás irányába megy és honnan tudna bárki ellenőrzött csatornába terelni egy olyan népesség csoportot, ahol a mai 15-20 évesek sem látták már azt, hogy a saját szüleik reggel rendszeresen "munkába" mentek volna.
2017. máj. 29. 17:32
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nehéz úgy dönteni, hogy bármelyikre fogok szavazni, csak rosszabb lesz az országnak.
2017. máj. 29. 17:43
 14/32 anonim ***** válasza:
20%
Honnan tudod, hogy a Jobbik rosszabb lesz, mint a fidesz? A fidesz harmadjara van kormanyon, a jobbik meg egyszer sem volt. Toketlen magyarok, inkabb megszavazzak a biztosan xart, nehogy kiprobaljon mast es eselyt adjon masnak...
2017. máj. 29. 17:54
 15/32 A kérdező kommentje:
Most rossz az országnak. Fidesz marad, akkor tovább romlik a helyzet. Jobbik nyer, megint csak romlik, vagyis rosszabb lesz az országnak. Így értettem. Ez legalábbis az én személyes véleményem.
2017. máj. 29. 18:06
 16/32 anonim ***** válasza:
62%

#13 Miért lenne rosszabb? Szerinted a (korai) Jobbik hozzáállása megoldás lett volna a kisebbségi problémákra? Mert szerintem az a fajta gyűlölködés inkább csak rontana a helyzeten.

A problémát csak az oldja meg ha jövőképet adunk a fiatal romáknak, ennek a sikere pedig rajtuk is áll.

Az nem megoldás ha pár gárdista agyba-főbe veri a falu cigányságát (költői túlzás). Ellenben ha a rima gyermekek azt látják, hogy ha tanulnak és keményen dolgoznak kitörhetnek a nyomorból, az segít. Nekem is vab több cigány ismerősöm akiknek már a szüleik is rendesen beilleszkedtek, ők mind hasznos tagjai a társadalomnak, egyetenre járnak, dolgoznak, ezek ellenére mind a mai napig érik őket atrocitások pusztán a származásuk miatt, ez szintén egy olyan dolog, amely hátráltatja az integrációt. A vásár kettőn áll tehát. A lényeg, hogy a gyülölet semmire nem megoldás.

2017. máj. 29. 18:07
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Akkor már a magyarokkal is kellene kezdeni valamit, mert a legtöbbjük undorító tróger. Mondom azt, hogy én is (sajnos) magyar vagyok és sokat kell szégyenkeznem külföldön a származásom miatt.
2017. máj. 29. 18:11
 18/32 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Meg kell nézni a jobbikos városokat/falvakat.
2017. máj. 29. 18:15
 19/32 anonim ***** válasza:
33%

tudna

elvenné a családi pótlékot meg a csendőrség nem hagyná hogy lopjanak, pikk-pakk lenne 2 millió "magyar" migráns

röhejes hogy a saját országunkba egy kisebbség elnyomja azt a népet amiről kapta ez a haza a nevét

2017. máj. 29. 18:16
 20/32 anonim ***** válasza:

" Jobbik nyer, megint csak romlik, vagyis rosszabb lesz az országnak. "

Ezt honnan tudod, mibol vagy ennyire biztos ebben? Konnyu elore ramondani a pacalporkoltre, hogy xar, ha megse kostolod...de hat nyilvan a valtozashoz emberek kellenek, nem toketlen agymosottak. En meg erre ertem.

2017. máj. 29. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!