Támogatnátok azt, hogy államilag határozzák meg az élelmiszerek árát, méghozzá az alapján, hogy hány kalória van bennük?
Ez gáz lenne, azért egy kiló eper nem érhet ugyanannyit mint 1 szem tepertő.
Nem menne, ellenben az állam segíthetné a hazai termelést de ez mostanában nem fog beköv csak beszéd szintjén
NEM!!!!
És téged meg bezáratnálak! Az elmeháborodottak közé!! Frusztrációdat saját magadon vezesd le, és az idoitizmusodat!!
"És ki fog így neked salátát termelni, ha önköltség alatt kell eladnia?"
Na ez az. Vagy eladja külföldre, hogy normális árat kapjon érte. Az meg mindenkinek jó, csak a magyar fogyasztónak nem.
"Hozzuk vissza a cukor- és lisztjegyet is"
A cukrot és a fehér lisztet be kell tiltani. Én egy szálkás, izmos, diétás Magyarországot vizionálok (így a harmadik söröm után).
L*szart! Így is drága a dió, mogyoró, mandula, etc., rohadtul nincs szükség további drágításra, köszönöm.
Igaz, az olcsóbb zöldségnek, gyümölcsnek nagyon örülnék, sőt talán a hal is kedvezőbb árat kapna a fenti logika szerint, szintén nagy örömömre, de a termelők világgá mennének.
'Én egy szálkás, izmos, diétás Magyarországot vizionálok (így a harmadik söröm után).'
Akkor szerintem ne igyál többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!