Támogatnátok az országban vinalon/vinylon gyárak létrehozását és egy önellátó ruhaipar felépítését?
Nézegettem a neten, hogy milyen könnyűipari ágakban lehetnénk önellátóak, ezért Észak-Korea iparáról olvastam cikkeket, mert hozzánk hasonló adottságokkal rendelkeznek és igyekszenek mindenben önellátóak lenni, a Juche ideológiát követve.
Megláttam, hogy feltaláltak az észak-koreaiak egy vinalon vagy vinylon nevű anyagot, ami polivinilalkoholból, mészkőből és antracitból készül, a nylon-hoz hasonlít.
A hamhung-i vinalongyár:
Észak-Koreában szinte minden ruha ebből készül, itt van pl. két ember vinalon-ruhában:
Nem kéne nekünk is ilyen gyárakat építenünk és beindítani egy állami ruhamárkát, ami vinalon ruhákat készít olcsón hazai fogyasztásra? A gyárak felépítése nem lenne nehéz, hiszen nem kell hozzájuk beruházni 50-es éveknél fejlettebb technikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!