Vasárnapi nyitva tartás. Kedves üzletben dolgozók, egyetértetek ezzel ti is?
Én nem dolgozom üzletben, vásárló vagyok. De sokat járok vidéken is, főleg hétvégén, így tudom, hogy milyen a hétvége. n tudok alkalmazkodni, nem fogok belehalni ha szombaton be kell vásárolnom mindent.
Ami kérdés:
Ti akik dolgoztok, egyetértetek ezzel? Ha emiatt kevesebb pénzt fogtok kapni, esetleg kirúgnak 1-1 embert aki talán ti is lehettek, így is benne vagytok? Tudom, hogy 4 nap esik ki a kb 21-ből, de pl egy helyen legyen 10 munkatárs. 10 munkatárs 4 napi fizetése megy nekik így "kárba". Nem hiszem, hogy cserébe ne rúgnának ki egy embert inkább.
szóval elsősorban a dolgozókra vagyok kíváncsi, hogy mit gondolnak.
El sem tudja hinni sok ember, hogy szombat délután zárással nem áll meg az élet.
Kamaszkoromban szombat délben bezártak a boltok és érdekes módon, nem haltunk éhen a 7végén.
Ja akkor maradjak kussba és ne is fejtsem ki a véleményem?
Engedtessék meg, hogy hozzászóljak vagy ne tegyél fel kérdést.
Akkor úgy mondom, ha kereskedelemben dolgoznék és kevesebb lenne a fizetés és vállalnám. Mert ezt hagy maradhassak otthon a családommal egy napot. Ha kirúgnának?
Hát keresnék mást. Takarítottam és más WCjét, minimálbérért, hétköznap 8 órában. Semmi felelősség nem volt benne és nem volt munkahelyi stressz.
nem tudom mit pattogsz amúgy, ha valaki megkérdezi, hogy "michael jackson zenéi jók e" és arra te azt válaszolod, hogy "há egy köcsög pedofil volt", akkor ugyanúgy nem fogtad volna fel a kérdést mint itt.
te kezdted el leszólni az embereket, hogy nem áll meg az élet stb, mikor rohadtul nem erről volt szó a kérdésben, direkt kifejtettem mi a kérdés, többször is. ennyi.
amúgy ha valóban ebben a szakmában dolgoznál és látnád, hogy mennyire nehéz lehetőségeket találni, akkor nem beszélnél ennyire könnyelműen, ezért szól a kérdés elsősorban azokhoz akik VALÓBAN ott dolgoznak, érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!