Azt mondják magyarok fele szegény és nyomorban él, hogy lehet magyarok többsége kövér?
Megy a sírás, jaj magyarok fele szegénységben élnek. Fele éhezik. Fele a kevés fizetésből, alig tud megélni. Mégis hogy lehet magyarok többsége kövér? Emlékszem 1990's években 10-ből 2 ember volt kövér. Most meg 10-ből 6 ember kövér.
Ha tényleg nagy szegénység lenne, akkor emberek kis része lenne kövér. Hol van itt szegénység?
9es, ezt honnan tudod így?
Ha egy emberről annyit tudunk, hogy nincs sok pénze, akkor az egyetlen dolog amit állíthatunk, hogy nem tud drága ételre költeni. Szóval honnan veszed, hogy szarik rá?
A kérdező jó példa a biológia oktatás alacsony színvonalára.
Olcsó, moslék kajak magas zsírtartalommal + kenyér + mozgásszegény életmód és tádáá kész az elhízás.
"Olcsó, moslék kajak magas zsírtartalommal + kenyér + mozgásszegény életmód és tádáá kész az elhízás."
De hát jólét van, mert van mit enni. Nem érted?
Mert szinte előttem van, ahogy zabálja a péksüteményt, majd leöblíti Watt márkájú energiaitallal, ahelyett, hogy venne két-három almát meg egy ásványvízet.
Százszor ki lett már tárgyalva, hogy kevés pénzből is lehet egészségesen élni.
"Százszor ki lett már tárgyalva, hogy kevés pénzből is lehet egészségesen élni."
De ha nem tudod hogy kell, mert biológia órán nem tanították meg és lusta vagy rákeresni a neten akkor...
vagy csak nem támogatja a tb a műfogsort és a rágás helyett lenyeli, az emésztés már a szádba elkezdőd ik/ne
vagy mondjuk cukros és nem telik neki a diétára amit tartania kéne
vagy hormonális kihívásokkal harcol
"14, sem a péksütemény, sem az alma nem főétkezés."
Ki mondta, hogy az?
Hiába erőlködsz, egyáltalán nem drágább az egészséges étkezés.
Arról meg nem tehetek, hogy lusták utánanézni vagy kérdezni.
Tudom, 8 óra munka után nem fér bele.
kedves utolsó itt vagyok példának fogytam 3 kilót mert azt ettem amit szerettem volna
tepertőt szalonnával, kolbászt sonkával, 15 tojásból rántotta persze hagymával jó kis fehér kenyérrel
fogytam, hogy miért? mert annyit mozgok mellé és olyan idegbeteg az életvitelem ami nem hagyja hogy felhízzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!