Hogy lehet ennyi túlsúlyos ember ebben a szegény országban?
Na elmondom én neked:
Tudtad, hogy a zsírnak két fajtája van? Egyik hizlalóbb a másiknál. Mit gondolsz melyik hizlal jobban? Hát persze, hogy az ócskább, az olcsóbb. Tehát aki szenny kaját vesz (arra futja), az jobban elfog hízni.
Másik: Nem mozog. Hazamegy, leül tvzni, mert nincs másra pénze, hogy mondjuk elmenjen edzőterembe, vagy bárhova elmenjen egyáltalán, ami mozgással jár.
Hidd el, aki gazdag, az olyan kaját vesz, ami egészségesebb, nem hizlal annyira, és ha mégis elhízna, akkor van pénze edzeni. Na meg ideje.
Pont.
"első világbeli éhezés":
McDonalds, chips, kóla, tescos fehér kenyér tescos margarinnal...
Tápanyagérték: jó sok szénhidrát, más semmi...
3.: már miért kellene PÉNZ a testmozgáshoz?? Ne haragudj, de bosszant, ha ezt mondják...
Lehet kocogni a parkban, vagy lehet otthon gyakorlatokat csinálni, a netről lehet szedni, vagy ismerős is segíthet.
Én már vagy 4-5 helyről gyűjtött gyakorlatokat végzek és néha futni megyek. Ha nem 20-30 km-t futsz, akkor nem kell cipő... Sőt, 2-4 km futás is valami, ahhoz VÉGKÉPP nem kell külön cipő.
Tudom, le leszek pontozva. De akkor is...
Én írtam, hogy ingyen lehet sportolni.
Mielőtt félreértetek, nagyon jól tudom, hogy IDŐ is kell, és az nincs...
Rokonom 11 órát dolgozik és állómunka. Hétvégén takarít, mos, vasal miegymás. Jó, hétvégén be tudná suvasztani, de azért azt már meg lehet érteni, hogy nem akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!