Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 miért trehányozza le...

A 444 miért trehányozza le azokat, akik nem akarnak rabszolgaként dolgozni?

Figyelt kérdés

[link]

A cikknek nem ez a fő mondanivalója, de azért megakad rajta az ember szeme.

A magyarok azért pár dologban felzárkóznak a nyugatiakhoz, csak a felzárkózás lassú.

Ilyen például, hogy már nem vállalnak el akármilyen munkát, akármennyi pénzért.Inkább kimegy külföldre.

Ha kevés a pénz akkor nincs motiváció, nincs jó munkaerő.Azok a cégek, amik rájöttek arra, hogy bizony érdemes áldozni a munkakörülmények javítására, bérfejlesztésekre, nem kínlódnak olyan súlyos munkaerőhiánnyal, mint azok, akik nem.

A cikkben említett vállalkozás az a tipikus rabszolgatartó telep lehet.

„ha szabadnapot adok nekik, büntetésnek fogják fel.”

Persze, nem csak a helyi vállalkozók ilyen buták, akadnak a nemzetközi cégek közül is ilyenek.

Nálunk például, Magyarországi viszonylatban jók a fizetések, sok a cafeteria,kedvezmény,juttatás és nem gond a humány állomány ápolása.Én junior beszerzőként annyit kerestem, mint máshol a gépészmérnökök, most még többet.

Egy sori betanított emberke is kap bruttó 330 körül.

2017. máj. 13. 22:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szabad tudni, hogy melyik cégnél dolgozol kérdező? Vagy legalább megyét/országrészt, ahol ez a cég található.
2017. máj. 14. 14:06
 12/14 A kérdező kommentje:

11.

Győr-Moson-Sopron megye.

Nevet nem írok, csak annyit,hogy autóipar.

2017. máj. 14. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk mivel egyetlen cég fizet ennyit Gy-M-S megyében (de valójában az országban is) a betanított munkásoknak, ezért ki lehet találni...
2017. máj. 14. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ami a trehányságot illeti, szerintetek ha valahol 20 éven át súlyos munkanélküliség van, ott kik maradnak, illetve akik maradnak, azok milyenné válnak? A másik, hogy az ilyen nagyokosok nekem anno 3 hónapnyi munkakeresés alatt (jónak mondott diplomával és 1 éves szakmai tapasztalattal) is beszólogattak, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar, pedig szó szerint bármit elvállaltam volna. Ezért nem tudom komolyan venni az olyan szövegeket, amikor azon sírnak vállalkozók, hogy csak alkesz trógereket találnak. Ha így lenne, akkor nekem durván ki kellett volna tűnnöm a sok tróger közül, már csak a józan életmódommal is, de azon túl, hogy nem érzem magamat trógernek, az ápolt, normális megjelenésemmel is.
2017. máj. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!