A feketek miert nem kapnak karteritest az ellenuk elkovetett bunokert, hogy rabszolgakent tartottak oket?
Figyelt kérdés
,2016. febr. 2. 18:22
1/7 anonim válasza:
Adjál nekik.
Osztogasd el a vagyonodat "a feketéknek".
2/7 anonim válasza:
Kártérítést azoknak szokás akiket kár ért, és elég kevés afro-amerikait ismerek aki 1865 előtt született és ma még él, hogy kárigényt nyújtson be.
3/7 anonim válasza:
Azoknak a feketéknek akik ma élnek miért járna kártérítés? Sosem tartották őket rabszolgának.
4/7 anonim válasza:
Én adnék nekik kártérítésként két banánt...
Egyébként tudtad, hogy a kifejtős részbe nem muszáj írni? Arra a vesszőre azt hittem, hogy nekem légysz_aros a monitor.
5/7 anonim válasza:
Nezd meg a 4 pont alatt irottakat, sorolaja az okokat hogy miert gyakorlatilag lehetetlen a ma elo utodokat karpotolni a rabszolgatartasert.
6/7 anonim válasza:
A feketék miért nem kapnak büntetést, mert rabszolgasorba taszították a feketéket?
Nem tudtad? Az erősebb törzsek fogdosták össze a gyengébbeket és szó szerint színes üvegdarabokért adták el őket a parton a rabszolgakereskedőknek.
7/7 anonim válasza:
Én miért nem kaphatok kártérítést? Ha jól utánanéznék biztosan találnék olyan felmenő rokont, akit a Római Birodalomban rabszolgaként tartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!