Ha egy érettségit nem tudnak megszervezni az elfüstölő 3-as metró miatt, akkor egy olimpiát igen?
Taxival, tanár robogóján mentek ma érettségizni a gyerekek.
rtl: [link]
eduline: [link]
idézet innen:
"30 perc és érettségi, a metrók nem járnak. Nekem még egyszerű a dolgom, a nyugatitól kell sétálnom a dózsáig. Az utcán több öltönyös diák fejvesztve, könnyes szemmel rohangál tehetetlenségében."
mlt héten voltam és tényleg nem történt más pedig 7:20kor ott voltam úgy h 7:30ra kellet...a többi tudnivalót már régen elmondták
de am én is kíváncsi vagyok mi történt még?
Nekem kulcsszavakban is megteszi:D Vagy majd ha ráérsz, akkor írd meg, igazából nem sietünk sehova. De tényleg érdekelne, mert elképzelésem sincs mi kéne még:D
És ezt ne vedd a szokásos Gyakoris kötekedésnek, tényleg érdekel.
Vagy miért nem lenne jó, ha leírnád?
Jó, gondolom telefonról vagy, vagy ilyesmi. Úgy is értettem, hogy majd ha gépnél leszel, vagy ilyesmi.
Akkor legalább PMben írd meg. Nekem már csak az államvizsga van hátra, szóval csalni már nem fogok.
Mi a tök lehet az, ami miatt a diáknak ott kell lenni fél órával korábban, és csalás elleni óvintézkedés? Felcsigáztál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!