Ha egy érettségit nem tudnak megszervezni az elfüstölő 3-as metró miatt, akkor egy olimpiát igen?
Taxival, tanár robogóján mentek ma érettségizni a gyerekek.
rtl: [link]
eduline: [link]
idézet innen:
"30 perc és érettségi, a metrók nem járnak. Nekem még egyszerű a dolgom, a nyugatitól kell sétálnom a dózsáig. Az utcán több öltönyös diák fejvesztve, könnyes szemmel rohangál tehetetlenségében."
"Minden reggel 5-kor keltem, még érettségi napján is."
Hát épp ez az. Te sem keltél 4-kor, hogy tutira odaérj.
Hát nekem elképzelésem sincs hogyan lehetne a Kökiről metró nélkül eljutni a Fővámra...
Egyébként ja, ott nincs gimi... leszámítva a Veres Pálnét meg az APáczait, amik ott vannak 2 percre a fővámtól:D
7 35
Kivéve, ha emeltezik, mert ott van, hogy őket 7 30-ra várják. Akkor már elkésett. Főleg, hogy ott van "2 percre". Meg még besétál, megnézi a tantermet, elmegy oda, bla bla bla.
Egyébként leírtam, hogy 7 45 a kezdése, mert 8-kor már nálad a papír.
10 perccel a kezdés előtt meg odaérni, minden, csak nem bőven, bár ahogy fentebb írtam, még 10 perc se lesz a végén csak pár perc.
Mindezt érettségi vizsgán, mert ugye nehogy már hamarabb odamenjünk, még mit nem, a végén várni kell egy negyed órát, brühühű :D
Jó van az úgy!
Azért nagyon jól látszik, hogy itt a többség max melegedni járt be, de osztani az észt azt tudja, igazi magyar proli mentalitás.
A következőket nem én találtam ki, hanem jogszabály írja le:
A vizsga kezdete rohadtul nem 8 óra, hanem 7:30.
Meg kell nyitni a vizsgát, ellenőrizni a személyazonosságokat, tájékoztatni a diákokat a vizsga menetéről, hogy mit lehet, mit nem.
Mert utána pont annak fog a legjobban járni a szája, aki nem figyelt oda, nem volt ott, mert "neki nem mondta senki".
Ez pont azért kell, hogy ne legyen az, hogy 30 s. fej odaállít 7:59:59 kor, aztán egy másodperc alatt nem lehet ennyi embert eligazítani.
Aztán jön 8 óra, ami ismétlem, nem a vizsga kezdő időpontja, hanem az az időpont, amikor hozzákezdhetsz a feladatlap kitöltéséhez.
Szal ha te 7 :40-kor még a Fővám téren kávézgatsz, akkor majd egy kicsit meg fogsz lepődni.
Ezek a diákok rohadtul nem voltak időben, nagyon nem.
Persze most mutogatnak mindenkire meg szarakodnak pár percen.
nagyon is időben voltak...nekünk nyolc előtt nem osztották ki a lapokat, igaz azt mondták fél órával előbb be kellett menni, de csak 7:50 után mentünk be a termekbe. Ja és amíg a nevünket felírtuk minden oldalra, az nem számított bele a tiszta munkaidőbe. Mikor mindenki felírta a nevét akkor írták fel, hogy pl.: 8:05-11:05ig írhatjuk
szval de még nagyon is időben voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!