Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy érettségit nem tudnak...

Ha egy érettségit nem tudnak megszervezni az elfüstölő 3-as metró miatt, akkor egy olimpiát igen?

Figyelt kérdés

Taxival, tanár robogóján mentek ma érettségizni a gyerekek.

rtl: [link]

eduline: [link]

idézet innen:

"30 perc és érettségi, a metrók nem járnak. Nekem még egyszerű a dolgom, a nyugatitól kell sétálnom a dózsáig. Az utcán több öltönyös diák fejvesztve, könnyes szemmel rohangál tehetetlenségében."

2017. máj. 10. 19:37
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
16%

Jó, csak a te sulid ezek szerint eltért a leírtaktól, amit aztán végképp nem lehet kiszámítani.

Pont ezért van a szabályzat, hogy egységes legyen és tervezhető.

Nálatok nem így volt, látszik is rajtad, hogy neked magas ez a jogszabály dolog, fogalmad nincs hogy működik ez az egész.

2017. máj. 14. 14:08
 42/58 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb suliban így van, te nem vagy tisztában a dolgokkal. Azért mondanak fél 8-at, hogy mindenki időben megérkezzen. de kb 50-55 fele lehet bemenni a termekbe.
2017. máj. 14. 14:31
 43/58 anonim ***** válasza:
71%
nemcsak a sulinkban volt így az emeltet sem kezdtük el pontban 8kor, és ott sem ültünk már fél 8kor a teremben, csak 50 körül
2017. máj. 14. 14:40
 44/58 anonim ***** válasza:
A középszintre is fél nyolcra ott kell lenni: 20. § (4).
2017. máj. 14. 17:58
 45/58 anonim ***** válasza:
2017. máj. 14. 17:59
 46/58 anonim ***** válasza:
71%

Hát én életemben 6 érettségin voltam (ebből 1 emelt, összesen két intézményben). 7.50 előtt általában semmi nem történt.

Szerintem a tanárok belátják, hogy nem az a lényeg, hogy mikor kezdődik, hanem az, hogy mennyi idő áll rendelkezésre. Ha két órája van a diáknak megírni, akkor két órája van, akkor is, ha 08.00-tól 10.00ig tart, és akkor is, ha 08.05től 10.05ig tart. Pont leszarható, hogy ezt a politikusok hogy álmodták meg, hogy hogy és mikor kell megjelenni. Ha a politikusokat érdekelné, akkor eleve 9-kor kezdődne az oktatás, és nem létezne nulladik óra, hisz minden szakértő egyértelművé tette, hogy alvó emberhez fölösleges beszélni. Pláne a nulladikos tesióra az elképesztő...

2017. máj. 14. 18:06
 47/58 anonim ***** válasza:
29%

Jó, de a prolinak mondhatod :D

Őt nem érdeklik a jogszabályok, de még a sulit se.

Aztán csodálkozunk, hogy ilyen az ország.

A diákokat már az iskola is erre tanítja és mivel így csinálta a suli, azt hiszik, hogy ez oké.

2017. máj. 14. 18:07
 48/58 anonim ***** válasza:
50%
"7.50 előtt általában semmi nem történt." - Csomó minden történt, amihez jelen kellett lenned, csak nem tudsz róla, hogy mik. Felügyelőtanár vagyok.
2017. máj. 14. 18:09
 49/58 anonim ***** válasza:
71%

48, persze, csomó minden történt, Pl besétáltam a teremben, ledobtam a cuccom, elmentem pisilni, kiraktam a szőlőcukrot, vizet, meg az épp aktuális kabalamütyüröket, lenémítottam a telefonomat..

Ekkor 7.50 lett, jött egy tanár, kiosztota a dolgozatokat, emlondta, hogy még ne kezdjük el, csak ha szól, írjuk föl a nevünket, ennyi meg ennyi időnk lesz, ha mosdóba kell menni adjuk oda addig neki, egyébként meg ha kérdés van az egésszel kapcsolatban (de nem tartalmi kérdés) akkor kézfeltartással jelezzük, odajön, csöndben lehet kérdeni.

Ennél több információra nagyon nem is volt szükség, ezt 3 perc alatt ledarálta.

2017. máj. 14. 18:15
 50/58 anonim ***** válasza:
50%
Erről beszélek: te ennyit érzékeltél belőle. Attól még történt más is.
2017. máj. 14. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!