Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent, hogy Áder János...

Mit jelent, hogy Áder János ilyen őszintén beszélt a Fidesz dolgairól?

Figyelt kérdés
Nagyot csalódtam benne, mint ember és köztársasági elnök is, most mégis olyan nyíltan és őszintén beszélt a Fidesz erkölcstelenségéről, hogy nem értem. Most akkor aki ezt így látja az hogyan képes nekik asszisztálni mindehhez amit ennyire elítél? Nem olyan mintha a Fidesz berkeiben alakulna valami? Talán valami kisebb csoport akik már nem tudják az arcukat adni a Fidesz bűneihez vagy ilyesmi.
2017. máj. 8. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha a parlamenti beszédről van szó, ott nem a Fideszról, hanem a parlamanti vitákról, politikusok közötti beszédről volt szó.

Milyen Fidesz "erkölcstelenségről" beszélt?

És az oktatási törvény aláírását nem tagadhatta meg, meg is mondta.

2017. máj. 9. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

ma 15:37

Hát igen ez olyan dolog, hogy akinek fáj az igazság az inkább úgy dönt juszt sem érti meg amit Áder mondatai jelentenek, így kényelmesebb :D

A politikai közbeszédet kritizálta igen. Na most akkor te tudsz hasonló szó szerint undort keltő példát a fidesz körön kívül felhozni erre a beszédre:

"úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Mondta még a politikus társak magánéletét , családját támadni övön aluli és méltatlan a politikában. Ki csinálja a sajtót is kőkeményen rájuk eresztve, na ki? (Vona, Juhász és családjának! megfigyelése, szexuális beállítottság boncolgatása, stb.)Biztos az LMP műve persze.

Végül figyelmeztet, hogy ilyen magatartással lerombolják azt amit 92-óta együtt építettek. Vajon kiről beszél tán a Momentumról, ne égesd már magad.

2017. máj. 9. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

18.34.

Nagyon nem szeretem, amikor olyasmivel rágalmaznak meg, amit a rágalmazó maga követ el.

Talán épp az ilyen válaszokra (is) gondolt, amikor fogalmazta a beszédét.

A BZs. megjegyzése is már válasz volt, nem ő kezdte, bármennyire el is túlozta. A saját stílusában; ez van. A Szanyi se különb, vannak ilyen emberek is. Mint ahogy a kiegyezés korában is voltak.

De meg lehet nézni ezen az oldalon is, hogy nagy általánosságban a melyik oldalon állók sértegetik aránytalanul többségben a velük egyet nem értőket. Tessék csak utánanézni.

Amikor a családtagokról beszélt, a saját családjára és OV családjára gondolhatott. Vona finomabbat kapott, mint adott, vagy nem?

Én úgy láttam eddig, hogy a Fidesz csak viszonzásképpen alkalmazott ilyesmit, mintegy mások fegyverét visszafordítva.

2017. máj. 9. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

"Én úgy láttam eddig..."

Bocsánat, látom te a tipikus hívő vagy, te mindent mindig is úgy fogsz látni, hogy nehogy az igazsággal kelljen szembenézned mert akkor a Fideszt valójában kellene látnod, nos az nagyon kellemetlen lenne én megértem.:D Áder tiszta és nyilvánvaló beszédét nem érteni súlyos állapot. Az a vicces ebben, hogy erre reagálva még a Fidesz saját sajtószóvivője sem hárított mint most te próbálod, csak a Fideszből ezeket kiváltó okokat próbálta az ellenzékre kenni! De mindegy is, gondolom téged ez sem billent ki a meglehetősen ciki "Áder János nem is úgy értette" védekező mechanizmusból.

2017. máj. 9. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:

19.38.

Nincs igazad. Tedd be nyugodtan, szó szerint Áder beszédét, és beszélhetünk róla.

2017. máj. 9. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!