Mit jelent, hogy Áder János ilyen őszintén beszélt a Fidesz dolgairól?
Szerintem is nagy bátorságra vall azért, bár én nem csalódtam benne, nem csípem, csak egy fidesz pártkatona, nem különb a Rogán Tóniéknál.
Azért erősen látszott rajta, hogy nem érzi jól magát közben. Ahogy beszélt, a hangja, ahogy szünetet tartott, ahogy megállt a vizet inni, az egész retorikájából az sütött tudom ezt nagyon megszívom :D
Semmit.
Megpróbál egy kis gerincet mutatni, de hiteltelen. Nem csak az elmúlt K.E.-i ciklusa, hanem az egész politikai pályafutása miatt.
Áder beszéde:
https://www.youtube.com/watch?v=0dPSaqIaXqc
(Bayer Zsolt-
2016. augusztus 20-án megkapta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, amelyet olyan személyeknek ítélnek oda, akik a kultúra, a tudomány, a művészet, továbbá saját szakterületük terén – Magyarország érdekeinek előmozdítása, az egyetemes emberi érdekek gyarapítása érdekében – példamutató tevékenységet folytatnak)
https://www.youtube.com/watch?v=QAu3tVVNgg8
"ha taknyukon és vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni....mondom még egyszer, semmi finomkodás, ha kell szanaszét kell verni a pofájukat"
:D Igen a Fidesz éráról kábé mindent elmond majd egyszer az utókornak az, hogy egy Bayer Zsolt akinek a szájából folyamatosan a legbűzösebb szennylé ömlött kifelé, na az volt az orbáni lovagkeresztre érdemes minőség.
Nincsenek amúgy különbek, nem alakul itt semmiféle kis csoport. Az olyanok mint Kövér meg Áder pontosan ugyanolyan szintet képvisel, mint Orbán, Bayer, Rogán, Vajna stb. Csak ezek szeretik magukat különbnek gondolni. De aki nekik képes dolgozni vagy rájuk képes szavazni az egyszerűen nem létezik, hogy különb értékekkel bírjon.
Jó kérdés , én is elgondolkoztam rajta és engem is igencsak meglepett. Áder eddig a láthatatlan köztársasági elnök szerepét töltötte be. A környezetvédelemmel foglalkozott egyedül meg néha a nagyon fontos döntéseket átengedte.
A mostani kritikája mögött két dolgot látok. 1: A ceu ügy kapcsán mindenki tőle várta a megoldást, halál ciki volt neki átengedni a törvényt mivel ezúttal minden szem rászegeződött. 2. A fidesz most választotta meg újra és valószínűsítem hogy tisztában van azzal hogy ő az egyetlen elfogadható jelölt amit a fidesz felvállalna. Ilyen Schmitt Paliknál 100szor szinvonalasabb.
Magyarán megteheti hogy kicsit beszól, neem szereti összesz"rozni a bajszát csak a kezét. Persze attól h most kicsit beszólt semmi nem fog változni, a fidesz véresszájúbb és demagógabb mint valaha, főleg majd a választások környékén. Ő meg továbbra is összesz"rozza a kezét és a fidesznek fontos törvénymódosításokat átengedi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!