Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kritizálják annyira a...

Miért kritizálják annyira a köztársasági elnököt az oktatási törvény aláírása miatt?

Figyelt kérdés
Engem technikailag az zavar a híradásokban, hogy egyikben sem merül fel, hogy esetleg tényleg jónak gondolja meggyőződéssel azt amit aláír, és csak azt hallani, hogy elvárások teljesítéseképp cselekedett. De miért nem merül fel sem, hogy az elnök meggyőződéssel ír alá dolgokat mert bár a Fidesz soraiból jött, de a Fidesz szemüvegén keresztül esetleg meggyőződéssel találja jónak is akár ezt amit aláír? Miért kell egyből lealázni, mint ha idióta lenne? Szerintem igenis egy értelmes ember, aki hosszú évek parlamenti munkája során nagyon sokat tett le az asztalra komolyságból és megfontoltságból.

2017. ápr. 11. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jobb, ha a köztársasági elnök, nem "pártkatona".
2017. ápr. 11. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Ott a hiba, hogy a fidesz soraiból jött. Jó pártkáder ő.
2017. ápr. 11. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jónak gondolja, akkor pláne nagy a baj.
2017. ápr. 11. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2017. ápr. 11. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Majd az Unio eldönti, mi a helyes
2017. ápr. 12. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy fidesz káder, a saját sleppjéből való, elfogult, gerinctelen féreg. Teljesen összeegyeztethetetlen az elnöki hivatallal. Persze Orbanisztánban ez a normális, a sok fidióta, 20-as IQ-jú nyuggerek meg éljenzik, mint Rákosit.
2017. ápr. 12. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem szólták, az még nagyobb baj, ha ezzel egyetért. Onnantól kezdve az "értlemes ember" nem egészen használható kifejezés.
2017. ápr. 12. 10:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Miért kell egyáltalán külföldi egyetem Magyarországra? Miért nem jó a sok magyar magánegyetem? A színvonal ott is üti a legkomolyabb külföldi egyetemek mércéit...!
2017. ápr. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!